Roland Garros | 21 мај - 9 јуни, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ролан Гарос?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 31 33,3%
  • Рафаел Надал

Гласови: 43 46,2%
  • Роџер Федерер

Гласови: 23 24,7%
  • Давид Ферер

Гласови: 4 4,3%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 23 24,7%
  • Марија Шарапова

Гласови: 14 15,1%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 5 5,4%
  • Сара Ерани

• Агњешка Радванска

• Ќе изненади некој/а друг/а тенисер/ка

Гласови: 7 7,5%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aма еден од вас не призна дека по грешката на ќелавицата Паскал Марија(НА ЌЕРКА МУ ЌЕЛАВА ДА И ПРЕСУДАМ ЈА!!!!!)и свирежите од публиката кон Надал, Новак не беше во мечот уопште. Дали туку така го заборавате тој момент? Пази судијата не бил крив шо завршил 1-6 тој сет. Му скратува гем, после земан сет на 1:1 што цела публика освен Надал и тетката тренер на Надал не го виде. Дека наместо да е во предност во третиот сет, он мораше да брка негатива, пази за да го врати брејкот, поради ќелавиот и поради Надал(си ја проба среќата му успеа со измамата) ?????
Дека како што беше во налет прашање е дали Надал ќе стигнеше до петти сет, а не Новак?????? Oва последново во ваш стил, можда Надал во третиот сет па ќе земеше три брејка по ред, не знаеме. Најмногу мразам кога судиска одлука многу ќе влијае на крајниот исход. Па, во вакви мечеви ако треба 100 пати нека ја види снимката, не знам шо да кажам повеќе.

За поенот на мрежа, нема везе, чист поен на Надал, неам друг коментар тука!

И да, Новак се врати во наредниот сет и во петтиот беше во солидна позиција, на мрежа имаше низа катастрофални грешки што резултираа со пораз. Секоја чест и за двајцата за прикажаното, ама ова погоре останува, што би било кога би било, дури и да го зема Новак брејкот можеше ништо да не значи, ама преголем пропуст, факт!

кој најде добар хајлајтс од мечот надал-ноле нека постира .
Ферер значи стварно е во ванземљајска форма . Мада и тоа тешко да му врши некоја работа во финалето , сепак голем успех (сосема заслужен) е и овој за него.

Добро бе навивачи на The King Of Anal Touches,мислите ли дека ке победеше Надал ако не се збрцаше Ноле во мрежа?Подобар бил трте мрте ццц тука се реши мечот ФАКТ

Добро бе навивачи на The King Of Anal Touches,мислите ли дека ке победеше Надал ако не се збрцаше Ноле во мрежа?Подобар бил трте мрте ццц тука се реши мечот ФАКТ

Мислиме.

Да сум модератор ваквите падобранци што гледаат еднаш годишно тенис би ги банирал доживотно од цел форум, не само од темава, да не шират реа за џабе. Не само за денешниов меч, туку општо коа ќе се изјаснат за нешто а врска си нема тоа.

:pos::pos::pos:

Kakvi amateri nepoznavachi na tenisot postiraat ovde, za zalenje si, posto ne planiram da te ucam i da ti kazuvam deka fakt e deka nole sam se sjeba na toj poen, a povazno deka EDEN POEN NE PRAVI MECH, togas ke zaklucam deka si eden obicen trol.

Да сум модератор ваквите падобранци што гледаат еднаш годишно тенис би ги банирал доживотно од цел форум, не само од темава, да не шират реа за џабе. Не само за денешниов меч, туку општо коа ќе се изјаснат за нешто а врска си нема тоа.

Сум модератор, и да бев таков, сеа ќе имаше 130 мислења на темата само.
Ама како што на Гренд слемовите има играчи падобранци, има и на темата, секогаш е тоа така.
Не се нервирајте ако некогаш ви контрираат, па и без факти да е, ќе им/ви помине.
Најдобро да не реагирате.

ej aj, malku respekt, kopaci mopaci, nema smisla, nemojte na temava ej. i ja sum nervozen od denes ali toa e, se srediv nekako, zivot ide dalje.

e sega preteruvate so strogosta ...znachi , Matrix smeta deka ako na 40-40 i smech na Novak ,deka Novak ke go zemel toj gem i ke bilo 5-3 , e ama se zbrcal i zaebal rabota ...i ne e daleku od vistinata a i toa e negovo mislenje , mozebi ne e vo pravo . E toa KING OF ANAL TOUCHES mozebi e malce direktno , ama za volja na vistinata , pak e vo pravo be , shto ripate , pa zashtiten znak mu e , e sega malce grubo zvuchi ama taka e be , neli .

Не значи дека политички коректно мислење equals познавање од тенис. Луѓе, сведоци бевме на топ 5 трилер меч во историјата кој што го кулминира едно од најголемите ривалства ever, нормално е да летаат искри, фанови сме (јeст да не сум јас на ниеден), не сме колешки собрани на чајанка ffs.

Нема врска тоа. Ако не коментираат ко вас не значи дека не пратат тенис.

Да бе се гледа колку пратат тенис кога наеднаш неколку ликови доаѓаат после некој ваков меч и ја трујат темава со некои нерезонски и неартикулисани коментари. О да, дечкото е голем познавач на тенисот чим доаѓа и коментира ANAl, и нешто у тој стил. Кратко речено тениски експерт.

Да бе се гледа колку пратат тенис кога наеднаш неколку ликови доаѓаат после некој ваков меч и ја трујат темава со некои нерезонски и неартикулисани коментари. О да, дечкото е голем познавач на тенисот чим доаѓа и коментира ANAl, и нешто у тој стил. Кратко речено тениски експерт.

Не, туку можеби нема форумско искуство и не знае како треба да изгледа еден форумски пост со цел да биди респектиран и од другите членови. Тениското познавање е ирелевантно во ситуацијата, може го има, може го нема. Барај си стари мислења (првите 100) ќе сфатиш што ти зборувам. А супер добредојде му правиме ние, постариве, страв да им е да пишат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom