Објасни ми повеќе не разбирам и за тоа прашувам.Видеото стои во видео менаџер но не е одобрено.Имаш Content ID Claims
Да ти пратам линк ќе ми направиш views?Доколку некој е заинтересиран за гледаност на неговите видеа нека ме исконтактира... Можам сите видеа да ги направам да идат со голема гледаност... Кажете ми цифра и ќе ви ја исполнам... Немам лимит за мојот сервис можете да нарачате колку што стакате милиони...
поздрав
За џабе ништо не правамДа ти пратам линк ќе ми направиш views?
Што сакаш за замена?За џабе ништо не правам
адблок?Пак почнале да се дрогираат. Што е со рекламата, која се појавува на секое видео? Премногу иритира.
Како сакаш да монетизираш видео кое ти е приватно!? Напрај го public па пробајЗначи јутубов несака да ми направи monetize на видео, еве како изгледа
порано го средував ова обично со отштиклир и пак штиклир, а сега не работи така -.- дајте помош.
Иначе сликава ми е од гугл не ја сликав јас, знам принт скрин да направамКако сакаш да монетизираш видео кое ти е приватно!? Напрај го public па пробај
ПА ТОА Е ПРОБЛЕМОТ. UNDER REVIEW МОЖЕ ДА СТОИ СО МЕСЕЦИПлус ти пишува Under Review
Ќе стигнеш ти до казнени поени ако продолжиш да пишуваш на латиница!Kako da stignam voopsto do Monetizing ? mi vika deka nemoze za MKD .... a bash iam edno jako niche