- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.830
- Поени од реакции
- 8.854
Читам неколкумина кои според нив ќе и раскинат, ко ништо да не било, ќе уплатат лото, ќе фатат и на хаваите до крајот на животот со најаките пички од целиов свет... камо да беше така едноставно.
Еве оставете ги другите што ќе зборват за вас, што ќе покажуваат со прст на вас во смисол идиотов одеше со курва шо се ебеше зад негов грб, оставете тоа настрана,речете си ме болит курот за средината и малограѓанштината...но тука се вашите 5 години градење на кула од карти кои вашата мачка ги турнала, 5 години во неповрат. Во тие 5 години вие толку сте вложиле во врската шо најверојатно довело до губење на некои пријатели, губење на контакт со други. А со останатите што? Во тие 5 години сигурно сте ги одебале за некое излегвење за да и удоволите нејзе и сега, кај сте друштво да бркаме пички заедно...камо да беше така, да ќе излезиш надвор и да ја најш новата совршена девојка...
Од друга страна во секој случај си лузер, лузер кој во афект било да ја удрил неа/швалерот или не, лузер кој на како и било начин и се одмаздил а за возврат си добил една мала лична сатисфакција која во поглед на тоа шо си го загубил е една мала точка.Лузер кој можит да мислит дека после 1 недела,месец се ќе бидит во ред, а уствари се залажвит самиот себе си.
Иначе како јас би изреагирал неможам да претпоставам, но знам дека доколку би немал подршка(support) било од пријател,близок роднина, или родители,незнам како би ја носел на плешти партијата наречена живот поделен на два периоди,пред раскинвењето и после него.
А замисли вистинската куќа што си ја градел 10 години и си крпел денар со денар да ја создадеш, лупне земјотрес, паѓа, потепува се живо, и остануваш само ти?
Разликата е како гледаш на ситуацијата.
Чашата е или половина полна, или половина празна.
Јас преферирам да ја гледам како половина полна.
Не ми треба одмор на Хаваи. Доволно тогаш би ми било да се запознаам со некој нов г-дин Пенис.