Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.222
- Поени од реакции
- 63.054
Disturbia е филм со Шиа ЛаБуф. Тоа се -5 поени во старт.Таман бе. Disturbia ти е некои си 7/10, а Rear Window 100/10!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Disturbia е филм со Шиа ЛаБуф. Тоа се -5 поени во старт.Таман бе. Disturbia ти е некои си 7/10, а Rear Window 100/10!

Ако е оној со Рајан Гослинг и Ентони Хопкинс, го имам гледано и го имам оценето со 7 мислам. Не ми е за повеќе.Случајно го видов на Арена па ќе го постирам може има некој што го нема гледано, еден од моите омилени трилери
Fracture.720p.BluRay.x264-HUBRIS

Роденденската желба на 81 годишен дедо ќе биде да има повторно 18. Со некој чуден сплет на околности ќе се оствари неговата желба. Животот на неговиот внук воопштно не е онаков каков што го замислил тој плус ќе дознае каде се згрешил. Мислам дека најглавната порака на филмов е внимавајте што посакувате и секако слушајте ги и туѓите мислења не бидете егоисти. 8/10The Place Beyond the Pines
![]()
Во темава секогaш пишувам кога ептен ќе ме импресионира некој филм. Вчера случајно го пуштив новиот филм со Рајан Гозлинг (го пуштив само поради него, типот ми е еден од најдобрите глумци моментално), а додатно се заинтересирав кога видов дека е истиот режисер од филмот Blue Valentine, уште еден филм што ептен ми се допадна.
---
Филмот е генијален, ме остави без зборови на крајот. Доста уметнички направен, и предобри локации, како што кажува насловот филмот е сместен во место позади боровите. Одлично. Огромна препорака до сите филмаџии.![]()