Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.021
- Поени од реакции
- 61.922
Вака не сум се осеќал од кога го турнаа доктор Дрејк Раморе во отвор од лифт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или посебен форум, или група за поддршка. Трето нема.и каде и да е, ние тука ќе треба да отвориме и посебен подфорум за серијава. This is too much, два дена сум опседнат само со серијава, немам концентрација за ништо друго, се осеќам празно.![]()
Не се одмаздија тие што требаа тој ќе се одмаздува... нека оди да моча.
Со извинение.
Не мислам на тоа, туку одмазда од негова страна ич ништо не ми значи. Скотовите треба да настрадаат од некое од децата.neznam mene mi izgleda na zaebana faca...
neznam mene mi izgleda na zaebana faca...
Едно рандом прашање (знам дека е вон прашината што ја дигна епизода 9 од серијалов), но дали некој се сеќава од каде е потеклото/домородното место на тие битијата што можат да менуваат ликови, како типот што и помогна на Ариа преку неколку убиства? Знам дека нешто и спомна од таква природа, ама не се сеќавам. Ако се сеќава некој нека ми каже, сакам да го пронајдам местово на мапата од светот, ме јадеше веќе неколку дена прашањево.
И дополнување: Мисли некој дека Ариа пак ќе ги искористи услугите на the Man?Некако иако станаа квит, не го гледам крајот таму. Некако неискористен материјал се се уште овие shapeshifters.
se mislam dali brann moze da kontrolira poveke raboti od ednas na primer poveke lugje i poveke zivotni...i slicno...ako ima tolkava mokj togas moznostite se neograniceni
Бравос мислам се викаше местото истото место од кај што и беше учителот по мечување во првата сезона а за искористувањето на паричката мислам дека ке биде во наредната сезона
Едно рандом прашање (знам дека е вон прашината што ја дигна епизода 9 од серијалов), но дали некој се сеќава од каде е потеклото/домородното место на тие битијата што можат да менуваат ликови, како типот што и помогна на Ариа преку неколку убиства? Знам дека нешто и спомна од таква природа, ама не се сеќавам. Ако се сеќава некој нека ми каже, сакам да го пронајдам местово на мапата од светот, ме јадеше веќе неколку дена прашањево.