Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто пренос, ова она... или па livestream![]()
Како прво, неможеш да споредуваш играч што игра лев бек, со напаѓач
Како второ, не кажав дека Глишиќ е лош играч, како би можел да биде лош играч кога ја има пројдено школата на Вардар
Јас конкретно зборев за лигата, за тимот, не ме јеби, која лига ја имаат Грузијците, слична бедотија се како нас, може имаат пркнато малце во задње време, ама не отскокнуваат од нас. .
И вие претерувате, знам дека нашето првенство е дно, ама па не е само поентата да искочииш надвор, колку да се каже, „еј јас играм у странство“
И целта на нашиве маладичи не смее да им биде Грузија, Пакистан, Србија, и други ниско рангирани првенства.
А ќе забораев да го спомнам и Лазевски, кое фајде што игра во Србија, во Партизан, уствари не игра, си го има тапацирано столчето на клупа, и не му дава прашинка да фатиВрв кариера му е Партизан, и отсега натаму ќе паѓа надоле. Незнам зашто уште го чуваат србите...
Ти го спомнувам Лазевски, зошто се сеќавам дека со тебе дискутирав за неговите квалитети т.е. ти ме убедуваше дека има квалитети
--- надополнето: 30 мај 2013 во 02:41 ---
Абе и Тетекс претходната сезона ги имаше едни од најубавите дресови во независна Македонија, па играа бараж за опстанок![]()

Друже, можда не е појака лигата, ама уложуваат и за 2-3 години гледај кај ке бидат. Мислиш дека Кипар имаа подобра лига од нас пред неколку години, а гледај ги сега АПОЕЛ до кај стигнаа...
Азербејџан, Кипар, Грузија и еден куп други...Црна Гора пред само неколку години се осамостоија, гледај им ја репрезентацијата каде им е, а не е ништо поквалитетна од нашата.
Гледај го Бате Борисов до каде стигна...
Ние додека чекаме ке си викаме така абе овие од Малта Грузија и слични кај можат со нас, ама да ни се паднат у второ, трето коло квалификации да видиш како ке не збришат.![]()

Уложуваат у една екипа само, исто како што се уложува кај нас во Вардар, во Грузија во Динамо, во Кипар во Апоел
Бате Борисов не е вчерашна екипа, и камо среќа да ни се паѓаат тимови од Малта, Грузија итн. Ние Бате малку фалеше да го избациме, а не па некоја екипа таму си од пичке си материне![]()
Да се уложуваше во Вардар сега ке игравме и ние некоја ЛШ или ЛЕ...
Секој што влегол во клубот, гледал да искористи и да украде и ништо повеке.
Неможеш да играш у групи во Европа со буџет 1ипол евра. Партизн, Динамо Загреб, од прилика располагаат со по 10 милиона, па ептен некако со среќа се пласират еднаш у 5-6 години во Европа.
А во Вардар се уложува, ама не правилно. Внатрешната структура е многу лоша, што сакаш, кога во клубот работат лица што пред куцале ливчиња во кладилница
А што се краде се краде т.е се перат пари...
Абе ке има на МТВ пренос?
Незнам дал си играш мајтап ама ае
понеделник
18.55 (МРТ-1) фудбал, пријателска: ШВЕДСКА-МАКЕДОНИЈА - (ком: Г.СТЕРЈОВ / Г.МИЛКОВСКИ)
Нели е напагач овој бе 
Фетаи ДМ?Нели е напагач овој бе
![]()