Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сакам!.Иако одредени педери-нубови ми тупат дека сум бил хипстерНе бе, само за тебе не еТе прифатија во хипстер клубот на кајгана?
![]()

Еве ви еден квиз да се занимавате: http://www.sporcle.com/games/g/moviepostersii
6 минути да ги погодите насловите на сите постери. Треба да се пише точниот наслов на филмот. Мала/голема буква не е важно и не мора да пишете The. Рандом редослед, што ќе препознаете прво тоа. Ова е вториот квиз, имате уште 9 во линковите.

Не е за ситеЛесно.

Дел од работите може во своја режија. Добар дел од инсталацијата. Бушењето на пример, може со попримитивни алатки за бунари. Пошто вода кај мене има на помали длабочини.Sto podrazbiras pod toa "napravi sam"???
Disturbia
Прегледај го приврзокот 65219
Kale e осуден на 3 месечен домашен притвор за тепање на професор за навреда на неговиот татко кој пред една година загинал во сообраќајна несреќа.
Тој почнува да ги шпиунира своите соседи, најглавна мета му е соседот Роберт во чија куќа се случуваат чудни работи за кој се сомнева дека е сериски убиец.
Оцена 8/10

Гледај го Rear Window (1954) и не туку кажувај 8/10, 18/10...![]()