Фан клуб - РК Вардар

Срамота,не знам само зошто го искључија Вујович?Инаку мислим дека Петрич и Нормално Миркуловски ѓи напраеа срањава.Сепак браво за публиката,еднаш останаа присебни,и не напраеа поголеми проблеми(y).

Срамота,не знам само зошто го искључија Вујович?Инаку мислим дека Петрич и Нормално Миркуловски ѓи напраеа срањава.Сепак браво за публиката,еднаш останаа присебни,и не напраеа поголеми проблеми(y).

Миркуловски отиде и од страна го избута Абутович и тогаш настана целата фрка.Петрич си направи фаул и си излезе,во следниот напад повторно Миркуловски се улетува во играчи и направи чиста лична во напад.

Зашто му урлаше у фаца на судијата. За ова у Словенија би добил година суспензија а да не зборам за у Бундес. Лино шо му се раздра на делегатот у ЛШ доби црвен, а камоли па овој што трчаше по судијата.

Не знам како уште прави вакви испади, тренер со огромен потенцијал кој стагнира само заради личната недисциплина.

Ако се деси да изгубите сами сте криви, имавте водство а падна целиот тим на обична провокација од Миркуловски. После тоа еден не се најде кој да попушти, а најмалку крив па беше Абутовиќ мислам, Карачиќ повеќе маваше...

Кај бе сега цело полувреме без Вујо :(

Миркуловски отиде и од страна го избута Абутович и тогаш настана целата фрка.Петрич си направи фаул и си излезе,во следниот напад повторно Миркуловски се улетува во играчи и направи чиста лична во напад.
Па тоа,инаку сум неутрален,ама ако гледамо реално Металург са криви за метежов.Инаку за одлукеве тоа од Петрич беше за 2 минуте,али тоа од Мируловски богами беше сумљиво.У најмала рука имаше пробивање.

Зашто му урлаше у фаца на судијата. За ова у Словенија би добил година суспензија а да не зборам за у Бундес. Лино шо му се раздра на делегатот у ЛШ доби црвен, а камоли па овој што трчаше по судијата.

Не знам како уште прави вакви испади, тренер со огромен потенцијал кој стагнира само заради личната недисциплина.

Ако се деси да изгубите сами сте криви, имавте водство а падна целиот тим на обична провокација од Миркуловски. После тоа еден не се најде кој да попушти, а најмалку крив па беше Абутовиќ мислам, Карачиќ повеќе маваше...

Абе,а не беше ти наш ? :D:P

Иначе ќе се изедам што не можам да сум таму......пренесував ствари кај тетка ми и ми се фати кичмата :confused::mad:

Абе,а не беше ти наш ? :D:P

Иначе ќе се изедам што не можам да сум таму......пренесував ствари кај тетка ми и ми се фати кичмата :confused::mad:

Само за PewDiePie сум ваш, он само смее така да ме нарече. :icon_lol:

Срамота е, и вие самите мора да признаете (нормално и овие од Металург) дека не доликуваат вакви глупости на сметка на одличниот ракомет шо се играше до 20 минута. После тие 5 минути се изнадесија провокации и прашање на време беше како ќе пукне. :D

Да судеа судииве апла за Металург ќе сфатев, вака беа израмнети со „грешките“ за двата тима. Немаше никаква потреба, шо би рекол „а ла финта“ Магдинчев.

Абе дајте сега кажете, оваа утакмица го решава шампионот во лигата и кој ќе оди во ЛШ следна година?

Абе дајте сега кажете, оваа утакмица го решава шампионот во лигата и кој ќе оди во ЛШ следна година?

Точно.
Металург со нерешено и победа е шампион.
На Вардар му одговара само победа.

Епа ајде честито нека ви е титулата,после 3-4 години пак сте шампиони:D

Ги реши младичов... :D
Ај да видиме сега кои засилувања ќе бидат, па добра група во ЛШ, па Final 4 :)

bjfzwi.jpg

Инаку, Вујо заслужено беше исклучен... не знам зошто прави онакви испади...

Нема више да гледаме ракометен театар на трибини у Лига Шампиони, конечно европа ќе го осети она вистинското а не бекстејџ навијачите. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom