Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моника ЈанескаУтре (сабота) во 20.15 во СРЦ Кале го играме првиот натпреварот од баражот против Шпанија...Влезот е бесплатен...Составот ни е трагедија, а Шпанија освои бронза на ЛОИ во Лондон...Реално нема што да бараме, ама ајде...
Состав:Антиќ Наташа - Металург, Наумоска Дијана - Жито Прилеп, Крстевска Фросина - Вардар СЦБТ (голмани), Ристеска Сара - Металург, Гроздановска Симона - Металург, Митрова Драгица - Металург, Маневска Ивана - Вардар СЦБТ (крила), Шалевска Тања - Жито Прилеп, Георгиевска Душица - Металург, Црвенковска Биљана - Вардар СЦБТ, Бајрамовска Мирјета - Металург, Георгиевска Елена - Будуќност Црна Гора, Мркиќ Савица - Жито Прилеп, Штерјова Марија - Вардар СЦБТ, Јанеска Моника - Турција, Десподовска Зорица - Металург (бекови); Младеновска Наташа - Металург, Мечевска Робертина - Металург, Серафимовска Марија - Жито Прилеп (кружни напаѓачи).
Знам дека имаше повреда, ама мислам играше за Будуќност во последните два месеци... Не знам како игра денес, не сакам да се нервирам за џабеЃеоргиевска изгледа ја пишала на спортска на полувреме да губиме со хендикеп
Шала на страна, од кога нема играно девојкава? Знам нешто имаше некоја потешка повреда...како да и е втора утакмица у живот.![]()