Pinkie Pie
and Deedee
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 2.011
- Поени од реакции
- 3.246
Пф ...да ја прашам че ти кажам дали те памти , се си мислам дека била пијана...и така че ме памти цел живот
Пф ...да ја прашам че ти кажам дали те памти , се си мислам дека била пијана...и така че ме памти цел живот
Глупости. Не ми се верува дека си сериозна. Зошто да не му пружи таа чест на некому да почувствува какво е чувството да кини?никој досега не ти клал ни прст в натре? а да пробаш со дезодоранс или вилушка ? Немој да му ја пружаш таја чест на некому да почуствува кое е чуството некоја да кини....Или пој со некој шо не ти е гајле да ти ја заврши таја работа шо никош појче нема да го видиш....Озбилно си била со некој три години и така те шетал само за раче ?
Оти како да му велиш , енџој мај пеин .....Глупости. Не ми се верува дека си сериозна. Зошто да не му пружи таа чест на некому да почувствува какво е чувството да кини?
Не сфаќам зошто другиве те тролаат и те советуваат да криеш од дечкото.znaci imam strasen problem koj nemozam da go spodelam so poznati,apsolutno,za toa sto se sramam.imam 30 godini i se uste ne sum imala sex so nikogo....duri ne e za vervanje,ama taka e-nazalost.znaci znam deka ova naiduva na mn prasanja(zosto i kako)i jas sama neznam zosto,koa bev pomlada imav decko,tri god bev zaedno,ama ne go napravivme toa,ne ni bevme togas naredni tolku i na 20 21 god mislev deka nemora da se brzam za toa.posle nekako se zatvoriv vo sebe,ne izleguvav i tn...ednostavno ne se sluc ((
kako sto vrvese vemto jas so nikogo ne se zbliziv zato sto mi e sram da kazam deka sum nevina...sega toa e veke seriozne problem,so koj i da sum nemozam da se opustam,so ke si misli toj za mene??
a od strana so me gledaat,mn mislat deka sum nekoja iskusna i jaka devjka...realna sum,navstina izgledam dobro,sexy sum,toa e nesto sto mozi i poveke mi sozdava problem,sekogas komplimette deka sum sexy i provokatvna i mislam deka ocekuvaat cuda od mene v krevet.
sega ima eden decko so mi e prezgoden i mn me privlekva...kako da odam so nego?? kako da mu kazam?
kako mozi nekako a da ne znae ((
Оти како да му велиш , енџој мај пеин .....
Ќе мисли дека си игра мајтап со него.Не сфаќам зошто другиве те тролаат и те советуваат да криеш од дечкото.
Кажи му со убаво, абе вака и вака, девица сум, сигурно нема да ти се изнасмее у фаца.
Ќе мисли дека си игра мајтап со него.
Ај стави слика од тебе, да видиме кое ебачиште си па и ти да видиш некоја добивка од тоа.Дај слика од тој јунакот што те шетал 3 години (со надрвен к*р) да му напраиме еден споменик, да го прогласиме за феномен и бог на воздржаноста, барем и тој да види некоја добивка од сето тоа.
Нема да мисли дека си игра мајтап со него. Де бре, се осеќа ваљда дека и е прв пат, уплашена ќе биде, здрвена. Каков мајтап какви бакрачи.
Пеер ти не беше исплашена и здрвена првиот пат?Забораваш дека не збориме за 17 годишно девојче.
Уплашена и здрвена. :')
Од што, да не ја дознаат од дома?
Забораваш дека не збориме за 17 годишно девојче.
Мене ми се чини дека морала да биде здрвенаПеер ти не беше исплашена и здрвена првиот пат?
Забораваш дека не збориме за 17 годишно девојче.
Пеер ти не беше исплашена и здрвена првиот пат?
Повеќето стравови и сите тие ствари се поради периодот.Не, туку од тоа да не боли + првпат доживува нешто што на сите луѓе во целиот свет им е wow, а неа најверојатно нема да и се допаѓа пошто и е првпат.
Ова само кај 17 годишни се дешава.Кај сите не е исто првото сексуално искуство...Може да дојдат до несакани последици.нешто да тргне наопаку...
Што ќе и прават мајка и и татко и?Кај сите не е исто првото сексуално искуство...Може да дојдат до несакани последици.нешто да тргне наопаку...
А пред да има сексуални односи треба да се обрати и кај мајка и освен кај гинеколог.За овие прашања треба да има воспоставено блискост со своите родители...Без разлика дали е 17 години или 27.
Не се согласувам. Баш повеќе ќе и биде страв бидејќи ете подоцна го прави тоа.Како може да бидеш здрвена од болка, па ако боли ќе претеш цело време. ))
Повеќето стравови и сите тие ствари се поради периодот.
Јас ако немам возено точак без помошни, на 30 години нема да го имам стравот да се качам на точак без помошни. Ама на 8 ќе го имам.
Може само разочарана да остане, а и нема од болката сигурно да се... плаши.
Што ќе и прават мајка и и татко и?
Ја такви обожавам неодпакуванике му кажеш не е крај на светот,па некои момци сакаат невини девојки
Еј кои финти ги праите вие жените ова е страшно .Немораш да зборуваш со него за тоа и онака нема да ти верува. Така да не се замарај, опушти се и легни си. Ако е искусен ќе сети, ако не е искусен нема никад да сфати. Ако имаш болки стисни заби, ако те праша ќе му кажеш дека оддамна си немала секс. Наброј некоја врска пред 3 години демек последно со тоа дете.
Најлесна тема за лажење на мажите ти е секс )) (ајде сега напад со вили и секири)