- Член од
- 20 јули 2010
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 2.228
И сеа? Пак гледаме да заработиме а не да се засилиме и да се вратиме на врвот!Зенитот на цената сакав да кажам, а тој ќе си игра уште 4-5 години на највисоко ниво
И сеа? Пак гледаме да заработиме а не да се засилиме и да се вратиме на врвот!Зенитот на цената сакав да кажам, а тој ќе си игра уште 4-5 години на највисоко ниво
А шо да се прај, кога играчот сака да си оди?И сеа? Пак гледаме да заработиме а не да се засилиме и да се вратиме на врвот!
Кажав јас дека со засилувања како Бејл, Силва, Ериксен итн, нема да си оди, оти одма се прај шампионски тим. Сега со која цел да остани? За 7мо место в година?А шо да се прај, кога играчот сака да си оди?
А јас ти кажав поради која причина неможиме да купиме таква класа на играчиКажав јас дека со засилувања како Бејл, Силва, Ериксен итн, нема да си оди, оти одма се прај шампионски тим. Сега со која цел да остани? За 7мо место в година?
Можиме, ене Монако можи. Газдите и од управата сами се фалеа со реченицата "Имаме пари за трошење". Ако проблем беше фрлањето пари во вода на Кени, после една сезона без големи средства за Роџерс и вашите тврдења дека Роџерс изгради игра, и се подобривме, во шо е тогаш проблемот да му се дадат 100 и повеќе милиони на Роџерс? Или нешто пак чкрипи?А јас ти кажав поради која причина неможиме да купиме таква класа на играчи
Кажав јас дека со засилувања како Бејл, Силва, Ериксен итн, нема да си оди, оти одма се прај шампионски тим. Сега со која цел да остани? За 7мо место в година?
Те разбирам, ама проблемот е шо, во Ливерпул во последните 10 години играчите не си заминват ради то шо ги бара клуб како Реал, туку зато шо нема никаква иднина во Ливерпул. Греота е Суарез да игра со Даунинг, Ален, Борини, па и новите шо се спомнуват како Аспас. Треба квалитет за да види Суарез дека и со Ливерпул ќе се бори за титули. Уште со Бенитез да се носеа по 1-2 ѕвезди секој трансфер период, никој немаше да замини после 1-2 сезони, и без титула!Се работи за Реал Мадрид, екипа за која сонува секој играч...
Роналдо имаше освоена Европска и ПЛ титула, плус тим кој со него можеше да доминира низа Европа уште 3-4 години и си замина...
Така да, ако сака да си иде, и 10 Џерардовци да му донесеш у екипа, џабе е...
Ја не би одбил скара и пиво, али нејќам да се кладам против тимотI da dojde i da ne dojde. I so Suarez i bez Suarez.
Idnata godina ke bideme u top 4.
Staam kladba. Skara i pivo za orhideevci. Any takers?
Па нема бе, еве ти го Scouser88 он е по кладбите кај шо се навива против тимот![]()