Струмица

Многу јаки женски имате бе :D . Ама приметив и многу алфа мажјаци. Иначе поздрав до матурантите синоќа шо славеа,заедно си се фативме на орото на тоа кaко плоштад шо ви е :D

Ептен алфа мажјаци, во Струмица се множат како мравки. Само кој колку навистина е алфа е знак прашалник.

PS: Почнаа ли да даваат салам филмови во киното?

Многу јаки женски имате бе :D . Ама приметив и многу алфа мажјаци. Иначе поздрав до матурантите синоќа шо славеа,заедно си се фативме на орото на тоа кaко плоштад шо ви е :D
Јас бех на плоштадо чера, само не играјах оро там, на страна си стојах. :D Од Валандово сме ние. :D

Ептен алфа мажјаци, во Струмица се множат како мравки. Само кој колку навистина е алфа е знак прашалник.

PS: Почнаа ли да даваат салам филмови во киното?
Епа тогаш брат пред нас бидејќи не виделе дека не сме од таму сакале да глумат нешто...

Има од киново страница на фб?

Епа тогаш брат пред нас бидејќи не виделе дека не сме од таму сакале да глумат нешто...

Такви се скоро сите, многу малце се тие што се вистински мажјаци. Сите се надувуваат како балони со протеини, стероиди и разни други супстанци, а повеќето од еден шамар ќе се помочат во гаќи.

А удри ли у него?...јас цела кола си га сокрших тама, оше 1-2 ден од ка го праваа ни обележан ни знаци ставиле...:tapp:

Јас првпат ка го видех тај кружен почнах да се смеем шо дури мораах да се паркирам оти ќе се забодаах негде.:pos:

Незнам колку глуп треба да бидаш за там да ставаш кружен ток , толко ного нема никаква функција шо дури не е можно. Еден другар шо живее там у близина го вика "ташак" и се ми вика ај ќе те чекам на ташако. :pos::pos:

Јас првпат ка го видех тај кружен почнах да се смеем шо дури мораах да се паркирам оти ќе се забодаах негде.:pos:

Незнам колку глуп треба да бидаш за там да ставаш кружен ток , толко ного нема никаква функција шо дури не е можно. Еден другар шо живее там у близина го вика "ташак" и се ми вика ај ќе те чекам на ташако. :pos::pos:

За беља за шо може, ка не ојдех да ги тужам кој мее крив...:mad:

Тресате глупости, јас секој ден возаах низ таа улица и таму еднинствено решение беше кружен тек или семафоре (семафоре ич не би било практично)

и шоо најзаебано на ленинова кружнио тек пред да флезаш у него немаш прегледност на коолте на дек ке вртат дури ка ке флезаш у него тогај ке га видаш коолта ка се залепила до тебе ного пречат дрвцата барем да оставаа 2 ипол метра прегледност а не они ка се ги засадиле скроз до крај а ја и последните 2 дена почнаа да ги стрижат одамна не се ги стрижале не личаа на ништо саа барем заличеа на право дрвце а од се највиран се баничане племето смрдливо да им го ебам кога и да поминам со коолта на ленинова баничанец со којнска кола мора да мине низ ленинова цел сообраќај го кочат а си имат пат позади зградите полицијата ги гледе и уопште не се замарат а знаат на стари коли југо фичо лада идр да застанат и да ги казнуват а за баничане уопште абер немат ваљда се плашат од нив шо и не е некоо чудо знаејки ги

Јас незнам зашо којнските коли не ги забранат со закон. Ало бе 21 век сме да им ебам племето гнасно, ка ќе се исере некој којн на сред булевар тва е грозно. Со којнски коли идат на пазар у сабота и тва не баничане , наш народ од селата. Толко ли немате 30 денара за такси ебате.

Јас незнам зашо којнските коли не ги забранат со закон. Ало бе 21 век сме да им ебам племето гнасно, ка ќе се исере некој којн на сред булевар тва е грозно. Со којнски коли идат на пазар у сабота и тва не баничане , наш народ од селата. Толко ли немате 30 денара за такси ебате.

Забранани се де..

Незнаат да возат, после кружниот тек бил крив. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom