GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
16ти март - главна карневалска вечерКоја дата е карневалот годинава?
17ти март - детски карневал
2-3 дена унапред маскенбали и предканервалски фешти..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
16ти март - главна карневалска вечерКоја дата е карневалот годинава?

А удри ли у него?...јас цела кола си га сокрших тама, оше 1-2 ден од ка го праваа ни обележан ни знаци ставиле...Возам така еден пат со коолта, и гледам кружен пред мене.. си викам добро можно лее толко брзо да стигнах до кружнио (мислејќи на тај големио накај Василево), и ка ти гледам нов кружен направиле, посеран на сред пат.
Ептен лошо, как аматер да гоо правил на некоо minigames игричка...

Коо година е тва?Малко ретро за потсетување вистинскио нокен живот на Струмица![]()
Незаборавниот концерт на Коста Бургов и Марјан Танг`чев
и вторио дел шо го има на youtube
Коо година е тва?
Јас искарах у општата болница, ама бех со инструкторо и он среди сичко.Струмичани, каде вадите Лекарско уверение што е потребно за возачка дозвола? Во која амбуланта/болница е најбрзо/најефтино?
А удри ли у него?...јас цела кола си га сокрших тама, оше 1-2 ден од ка го праваа ни обележан ни знаци ставиле...![]()

Јас бех тајна овај големиот кружен тек кај анска река булеварот Гоце Делчев успеав да ја закачам колата на задното лево тркало среќа што не ми пукна гумата
а малиот кружен тек на ленинова кај што се оди накај стадионот шкдм пазарот и центарот на Струмица на овај кружен тек од ка го наприа за 2-3 дена еден се закца во него со голф 4 целиот лев преден дел му беше ќофте напраен исто и бандажот армоника тргнат беше настрана улје течеше од него

До 14ти ќе било бесплатно, одпосле по 100 ваљда и ќе има по две проекции неделно. Рускиот со кој ќе отворат ако не се лажам е од 8 часот, ама не ме фаќај за збор, низ фб видов, статии, слики..

Дај линкче ако има фан пејџ нешто?![]()

http://www.strumicanet.com/index.php/2012-05-23-23-33-47/item/1601#
Nema fan page uste izgleda, za casot, vidi ja 6-tata slika, poslednata, posterot.![]()

. Ама приметив и многу алфа мажјаци. Иначе поздрав до матурантите синоќа шо славеа,заедно си се фативме на орото на тоа кaко плоштад шо ви е