NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова и не е некоја баш нова работа, па да се проработува преку аналитики и чуда. Факт е дека кога имаш добар биг мен ти требаат добри шутери окоолу него за да успее се тоа. Трите шампионати на Лејкерс пред 12-3 години така функционираа, со Шек во средина и со одлични шутери од 1 до 4. Така требаше и Фили да функционира со Бајнам, ама сите знаеме како заврши тоа :D.
Плус Рендолф и не тие баш најдобар пример. Он најголемиот дел од поените ги дава со оние hustle points, а и често шутира од надвор, потшо има добар шут. Не е којзнае каков префинет играч со грб...

Едноставно нема такви играчи во НБА во моментов, затоа и не се користи таа игра, кога ке ми текне само Хаким што им правеше со дрим шејкот, а сега во најдобри центри се вбројувааат играчи како Џордан и Мекги :facepalm:

Ти брат си гледал Рендолф како игра некогаш? Човек што има 5цм одраз ти викаш поентирал преку hustle points, боже боже...

Ти брат си гледал Рендолф како игра некогаш? Човек што има 5цм одраз ти викаш поентирал преку hustle points, боже боже...

Чекај ме зезаш нешто? :D
Па кој поентира преку hustle points ако не Рендолф бе, тоа му е заштитен знак на играта, нели го гледаш цело време дека се рва и се бута под кош, фака офанзивни скокови...што све не ке слушнеш :coffee: :pos:

Брдмен не требаше сега да добие исклучување ?

Брдмен:гомце:,само се фати со погрешен човек,ќе му врати гнасава до крај,и за фаулот и за бананата.

Леле колку материјал имаше тука за исклучување тек сеа укапирав ... аииии, резил.

Како можи ова да не е исклучувачка бе....:tapp:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Факт е дека требаше да одлета брдменот

Не одлета брдменот ради то шо не се лизгаше Хенсборо 20 метри по паркет ко Леброн со Мохамед.

Цц пак судат за Индијана овја бе,за греота са Мајами еј.

Јбг, да беше контра ситуација сигурно Хензбро ќе беше исклучен, а од друга страна Хензбро не е Џејмс па да е заштитен во ваква ситуација....

da padnese ke go isklucea bird...ali poso ovoj e silen momak i bese spremen....nema isklucuvanje.

Леле како му е време на Бирдменов да го јаде, не е ни сам свесен. Па уште и на Хенсброу да му се искручиш, ќе има искри до крај.

bridman do sea u ovie 5 utakmici nema promaseno sut....prava iskra od klupa e....

bridman do sea u ovie 5 utakmici nema promaseno sut....prava iskra od klupa e....

Ќе лапне суспензија за наредната, па 6 утакмици нема да има промашено.. ако не го залепи Хенсброу до тогаш

Ќе лапне суспензија за наредната, па 6 утакмици нема да има промашено.. ако не го залепи Хенсброу до тогаш

birdman e skola za dibekov hensbrou
--- надополнето: 31 мај 2013 во 04:23 ---
pocnaa da grizaat
--- надополнето: 31 мај 2013 во 04:55 ---
toa e toa...nemanjeto iskustvo si go pravi svoeto..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom