Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сакам да го "нервирам" Syn..ама Кварезма..никако да тргне..колку натпревари одгира..и колку ќе му требаат да се прилгоди...еве спие на теренот..И ете уште еднаш себичен е...а Ибра беше сам..
мислев дека само јас ги гледам грешките на Кварезма.
Кварезма има среќа поради тоа што Мурињо му е земјак, а Мансини многу помалку шанса добива од Кварезма.

мислев дека само јас ги гледам грешките на Кварезма.
Кварезма има среќа поради тоа што Мурињо му е земјак, а Мансини многу помалку шанса добива од Кварезма.
Не сакам да кажам дека Мурињо е пристрасен..ама Мансини го ценам повеќе и сметам дека треба да има шанса пред Кварезма..Сепк не се прашувам јас..ама гледам не е баш омилен на трибините..

Леле судијава копиле ееј, затоа никад Италјанско нема да биде како Англиско првенство, никад!!!

адри со што покажал дека е сменет на подобро ? истите глупости од порано ги прави и сега :toe: не би рекол дека балотели е до толку недокажан и слаб , ај сети се лани кој беше лидер во нападот на тимот кога ибра се повреди , и кој беше најдобар на неколку важни утакмици кои ни ја донесоа титулата (тука мислам пред се на аталанта , фиорентина ,торино ....),дечкото на 17 години се издвои како лидер и да одигра клучна улога во титулата на интер нешто што ни играчи ко пато и волкот кои се многу поафирмирани не успеа да го направат. балотели има покажано муда и квалитет за да игра во прв тим. за разлика од адри во последните 2 - 3 години

Незнам на кој натпревар Балотели покажал дека има капацитет да одигра цел натпревар од Серја А на врвно ниво во текот на целите 90 минути или пак да биде стартер. Никој не му го оспорува талентот ама има уште многу, многу да учи.

Адри оваа сезона е многу поразличен од лани. Може да издржи цел натпревар и тоа со трчање и замарање во текот на сите 90 минути. Лани и прехлани тоа не беше само сон. Има различен пристап кон утакмиците каде што е желен за докажување и покажување што знае и умее. Мое мислење е дека е многу полесно Адри да се врати на стар пат и да имаме напаѓач од светска класа отколку да се развива Балотели.

И само да додадам...
Сети се лани колку ни се доближи Рома последните кола и кој не спаси последното коло.
Балотели има голем потенцијал но треба малку повеќе искуство и докажување.

И да се вратам јас на денешниот натпревар...
Имаме добра игра но немаме добро последно додавање за да има реализација.
Кварезма игра многу лошо, па и Ибрахимович е некако статичен и незаинтересиран.
Можеби треба да влезе Креспо или Круз па да има корист од ваквата игра со многу центаршутеви...

Како што тргнал натпреваров можно е повторно да се нервираме до последна минута :nesum:. Штета што Камбијасо не стигна на време да ја прифати нафрлената топка. Очекувам на местото на Кварезма Мурињо да го стави Мансини.

И моја желба беше да го видам Кварезма во Интер и очекував да биде достојна замена за Фиго ама... :icon_conf не е сеуште.
Мислам дека пропуштивме уште еден млад, перспективен и надежен играч...Пеле :smir:

Едит: Почнува второ полувреме мршшш сите пред :tv:

Леле судијава копиле ееј, затоа никад Италјанско нема да биде како Англиско првенство, никад!!!
Да, сега судијава ни е крив. гледаш дека нема никаква разлика во играта на Интер од претходните натпревари, не си свесен колку ме нервира помислата дека и второто полувреме ќе продолжат со мртва игра, како задача да им е да ги зачуваат 0-0.
Со ваква игра нема што да се очекува, да не се знаело едно прецизно подавање да се направи.
Вака со оваа прикажана игра во последниве 3 месеци , изгледаме како некоја подпросечна европска екипа.
Под хитно треба да се превземаат мерки.
Баш ме интересира што ќе се промени во второто полувреме.
Во првото, ај што немаше голови, немаше ни посериозни шанси, па тој Кварезма играта му е циркузантска.
П.С Вчера ги гледав Барселона, која има нов , млад и неискусен тренер, но сепак игра во врвна форма.
Јас незнам што повеќе да очекувам и на што да се надеваме. Изгледа ќе го доведеме во прашаќе и пласманот во Лигата на Шампиони.
срамно и безобразно.

Круз наместо Кварезма..ај да видиме

Слушна Мурињо што рече Манчини и одма го става Круз во игра за да не му го купат,да му даде надеж дека некогаш можеби пак ке заигра!

Жално за Ибрахимовиќ, игра со дрва околу себе.
Прво полувреме играше како шпиц, а недоби ниедна употреблива топка.
Еве сега второ полувреме ќе игра полушпиц, и повторно не е прошитан од Круз.
Требаше Креспо да игра во второ полувреме, а не Круз.
Круз замене секогаш бил дрво и дрво ќе остане.
Единствено добар е со глава, а еден на еден и додавањата му се катастрофа.

Балотели надвор
Обина -влегува
кој ми кажува за Круз, гледајте се што пишував за него , тој тоа го потврдува, слепец.
Токму тоа, „фалеше Станковиќ„, сега со Станковиќ ќе воскреснет Интер, незнам која му е целта на Мурињо.
Единствена светла точка во составот на Интер е Жулио Цезар.

Во моментов Интер со сите единаесет фудбалери го брани резултатот од 0-0
на одбраната и се приклучил Ибрахимовиќ и круз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom