Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Пишуваше "Death is certain, life is not", не се сеќавам дали и какво значење имаше во филмот, пред 5-6 години го гледав.
Ubawi iminja imaat The Bank Job go imam gledano no Doomsday neТhe bank job i Doomsday
Брат давај уште такви филмови,ги гледав Мулхоланд Драјв и Идентитет........немам зборови,воодушевен сумУфф, тешко дека ке погодам филм што не си го гледал, се надевам дека од наредниве предлози има таков што не си го погледнал :
1. Donnie Darko , еден од моите најомилени филмови. Имаш две опции, или многу ке ти се допадне, или ке ме колнеш за потрошените 113 минути од твојот живот, средина нема. Ако е втората опција, мој совет, гледај го пак. Нека не те залаже тоа што глуми Дру Баримор, ептен малце се појавува, споредна улога има и нејзината антипатична појава не го упропастува филмот. Oцена 10/10, одлично дочекан од критиката, одлични рецензии од филмоманите на Imdb, феноменален саундтрак .
2. The Machinist, типичен психоделичен трилер со разврска од типот на Identity, до самиот крај поставуваш прашања и даваш претпоставки, посебен шмек му дава Кристијан Бејл 8/10.
3. Koга сме кај него ( Бејл ), American Psycho, заебан, болен трилер со примеси на хумор, психопатски филм за кој К.Б. требаше да добие бар кандидатура за оскар, феноменално одглумено, оцена 8,5/10
4. Mulholland Dr. , ова е филм кој ми го препорачала секоја особа што го изгледала, го немам гледано а ми се мафта у pc година дена . Секоја рецензија и резимеата од истите биле со коментарот '' "Mulholland Dr." is a masterpiece. It's brilliant, enigmatic, and masterfully filmed. I love it.", главна улога е Naomi Watts ( Ring, Stay ), така да можеш да претпоставиш за каков филм станува збор .
п.с. Болдираното од 4иот предлог, покрај неа глумат и Рајан Гоуслинг ( Notebook ) и Иан Мекрегор ( Тhe Island ), за разлика од другиве филмови, скалило подоле, оцена 6/10, мене би беше монотоно трилерче али вреди да се изгледа .
Тазе гледан Мулхоланд Драјв и кај мене. Ај на профил ќе разговараме да ми кажиш како го сфати, па ќе ти кажам и моја гледна точка, иако треба да се изгледа пак. Не ми се некои работи најсјајни.Брат давај уште такви филмови,ги гледав Мулхоланд Драјв и Идентитет........немам зборови,воодушевен сум
Ubawi iminja imaat The Bank Job go imam gledano no Doomsday ne
dajte kratka recenzija majkata imeto na temata e Predlog za film so kratka recenzija
1408 за рецензија нека ти служи мојот пост од гледан филм и имај во предвид дека оценката која ја пишав не е точна туку истата треба да биде 9,5 :smir:Дајте предлог за некој добар трилер или хорор.:smir:
Ха баш сега видов, ќе го даваат на канал 5 во 23:30.1408 за рецензија нека ти служи мојот пост од гледан филм и имај во предвид дека оценката која ја пишав не е точна туку истата треба да биде 9,5 :smir:
Ај од мене предлог:Ха баш сега видов, ќе го даваат на канал 5 во 23:30.
Друг?
Хорор-Darkness FallsДајте предлог за некој добар трилер или хорор.:smir: