Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.678
- Поени од реакции
- 49.073
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За сите љубители на психоделични трилери и неочекувани краеви, д уан енд онли, Identity .
оцена 9/10, добри рецензии има на imdb, еден од подобрите трилери дефинитивно, и една од подобрите глуми на Џон Кјузак . :smir:
За сите љубители на психоделични трилери и неочекувани краеви, д уан енд онли, Identity .
оцена 9/10, добри рецензии има на imdb, еден од подобрите трилери дефинитивно, и една од подобрите глуми на Џон Кјузак . :smir:
Вака .... ми треба филмче со содржина ... мафија , дрога , убиство , бркање ајт фала .. иначе ви го препорачувам Rightous Kill with Al Pacino and Robert De Niro :smir:
Нема ич да зажалиш. Многу добар трилер. Него, Syn, дај предложи уште нешто од овој типТе држам за збор : )) У фаза на спуштање..
Dajte nekoj jak horor ama stvarno za poseruvanje!Da bide stvarno jak so sodrzina!
хаха ... изгледав 1ва сезона .. почнав 2ра али некако 2рата ми почна ко без содржина од она што беше во првата сезона и се откажав .. а и повеќе луѓе имам прашано од првата сезона немало поубава така да .. не се трудам понатаму да гледам иначе стварно добра серија :smir:Batka ZRNO ako sakas da gledas film jas ke ti kazam ama treba da imas vreme i toa mnogu zatoa sto e seriski ne se sekiraj ne od tie "kasandrite" sto gi davat
Filmot se vika "Prison Break" momentalno najako nesto od serija pa moze i so film da konkurira definitivno zakon veke ima 4 sezona 11 epizodi a mislam deka i 12 e izlezena:star:
Нема ич да зажалиш. Многу добар трилер. Него, Syn, дај предложи уште нешто од овој тип![]()
Овој не ми е гледан. Омг Дејвид Линч е режисер.4. Mulholland Dr. , ова е филм кој ми го препорачала секоја особа што го изгледала, го немам гледано а ми се мафта у pc година дена . Секоја рецензија и резимеата од истите биле со коментарот '' "Mulholland Dr." is a masterpiece. It's brilliant, enigmatic, and masterfully filmed. I love it.", главна улога е Naomi Watts ( Ring, Stay ), така да можеш да претпоставиш за каков филм станува збор .