Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
За сите љубители на психоделични трилери и неочекувани краеви, д уан енд онли, Identity .

оцена 9/10, добри рецензии има на imdb, еден од подобрите трилери дефинитивно, и една од подобрите глуми на Џон Кјузак . :smir:

За сите љубители на психоделични трилери и неочекувани краеви, д уан енд онли, Identity .

оцена 9/10, добри рецензии има на imdb, еден од подобрите трилери дефинитивно, и една од подобрите глуми на Џон Кјузак . :smir:

Те држам за збор : )) У фаза на спуштање..

ми 2 прелистав малце за филмо и изгеда дека е добар

ај некој да ми предложит некој јак хорор со вампири и нешо така... ама страшен да е по можност да не е нешо лесно... а фала од напред

Вака .... ми треба филмче со содржина ... мафија , дрога , убиство , бркање ајт фала .. иначе ви го препорачувам Rightous Kill with Al Pacino and Robert De Niro :smir:

Batka ZRNO ako sakas da gledas film jas ke ti kazam ama treba da imas vreme i toa mnogu zatoa sto e seriski ne se sekiraj ne od tie "kasandrite" sto gi davat
Filmot se vika "Prison Break" momentalno najako nesto od serija pa moze i so film da konkurira definitivno zakon veke ima 4 sezona 11 epizodi a mislam deka i 12 e izlezena:star:

poster-stepbrothers.jpg

КОмедија КОмедија ипол! се згазив од смеење!

Batka ZRNO ako sakas da gledas film jas ke ti kazam ama treba da imas vreme i toa mnogu zatoa sto e seriski ne se sekiraj ne od tie "kasandrite" sto gi davat
Filmot se vika "Prison Break" momentalno najako nesto od serija pa moze i so film da konkurira definitivno zakon veke ima 4 sezona 11 epizodi a mislam deka i 12 e izlezena:star:
хаха ... изгледав 1ва сезона .. почнав 2ра али некако 2рата ми почна ко без содржина од она што беше во првата сезона и се откажав .. а и повеќе луѓе имам прашано од првата сезона немало поубава така да .. не се трудам понатаму да гледам иначе стварно добра серија :smir:

Последен гледан добар филм ми е 21! Не знам дали некој го има гледано, го препорачувам со задоволство:wink:

Нема ич да зажалиш. Многу добар трилер. Него, Syn, дај предложи уште нешто од овој тип:)

Уфф, тешко дека ке погодам филм што не си го гледал, се надевам дека од наредниве предлози има таков што не си го погледнал :

1. Donnie Darko , еден од моите најомилени филмови. Имаш две опции, или многу ке ти се допадне, или ке ме колнеш за потрошените 113 минути од твојот живот, средина нема. Ако е втората опција, мој совет, гледај го пак. Нека не те залаже тоа што глуми Дру Баримор, ептен малце се појавува, споредна улога има и нејзината антипатична појава не го упропастува филмот. Oцена 10/10, одлично дочекан од критиката, одлични рецензии од филмоманите на Imdb, феноменален саундтрак .

2. The Machinist, типичен психоделичен трилер со разврска од типот на Identity, до самиот крај поставуваш прашања и даваш претпоставки, посебен шмек му дава Кристијан Бејл 8/10.

3. Koга сме кај него ( Бејл ), American Psycho, заебан, болен трилер со примеси на хумор, психопатски филм за кој К.Б. требаше да добие бар кандидатура за оскар, феноменално одглумено, оцена 8,5/10

4. Mulholland Dr. , ова е филм кој ми го препорачала секоја особа што го изгледала, го немам гледано а ми се мафта у pc година дена . Секоја рецензија и резимеата од истите биле со коментарот '' "Mulholland Dr." is a masterpiece. It's brilliant, enigmatic, and masterfully filmed. I love it.", главна улога е Naomi Watts ( Ring, Stay ), така да можеш да претпоставиш за каков филм станува збор .

п.с. Болдираното од 4иот предлог, покрај неа глумат и Рајан Гоуслинг ( Notebook ) и Иан Мекрегор ( Тhe Island ), за разлика од другиве филмови, скалило подоле, оцена 6/10, мене би беше монотоно трилерче али вреди да се изгледа .

4. Mulholland Dr. , ова е филм кој ми го препорачала секоја особа што го изгледала, го немам гледано а ми се мафта у pc година дена . Секоја рецензија и резимеата од истите биле со коментарот '' "Mulholland Dr." is a masterpiece. It's brilliant, enigmatic, and masterfully filmed. I love it.", главна улога е Naomi Watts ( Ring, Stay ), така да можеш да претпоставиш за каков филм станува збор .
Овој не ми е гледан. Омг Дејвид Линч е режисер.:) Одма оди на даунлоад.
Другите ми се изгледа. И да, Дони вредеше 113 минути.:)

Еве моја препорака, ако сакате да гледате филм каде што секоја наредна секунда ќе чекате да дојде така што 3 часа ќе ви поминат како еден и ако сте љубители на криминалистички драми или слично, повелете:
The Green Mile, во главна улога е ѕверот Том Хенкс.Овој филм од мене има чиста 10ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom