Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
fbconnect://success#access_token=CAAAAGXMtX1sBAHEIgTJ7z............. ( i tako dalje )

ова го добивам кога пробувам да си се логирам преку фејсбук на мултиплеер од една игра ( а се имав конектирано предходно и играв доста време ) what d fak ?
Кажи ни што точно си направил да се случи ваков проблем на пример да не си чепкал кај сетинзите на самата игра или фејсбук мора таму да ти е проблемот ???

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Кажи ни што точно си направил да се случи ваков проблем на пример да не си чепкал кај сетинзите на самата игра или фејсбук мора таму да ти е проблемот ???
Ништо неам чепкано ни крај играта ни на фејсбукот , се логирав и на други апликации преку фејсбук, сега неке на ниедна апликација да се логне преку фб ми го дава ова..

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Во последно време нешто почна да ми останува слободен само мал дел од РАМ меморијата и го кочи по малку телефонот. Како може да видам да не ми работи нешто во позадина? HTC Desire X.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Во последно време нешто почна да ми останува слободен само мал дел од РАМ меморијата и го кочи по малку телефонот. Како може да видам да не ми работи нешто во позадина? HTC Desire X.
Рутиран ти е ?

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Кога ќе сменам сим ми се брише call log-от. Има некоја апликација што ќе ги зачувува во меморија, да не ми се бришат?

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Не сум сретнал таква опција како дисејбл, него зборов ми беше ако знае некој со програма некоја како да ги префрлим на картичка ок, ако не јбг, ќе мора да се задооволим само со фејсбук апликација на телефонот..
има програма ама треба да ја купиш $4.86..бидејки таа што е free не врши никаква функција..иначе се вика Auto App2SD

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Ништо неам чепкано ни крај играта ни на фејсбукот , се логирав и на други апликации преку фејсбук, сега неке на ниедна апликација да се логне преку фб ми го дава ова..
Ех кога би знаел што телефон имаш и дали ти е рутиран и ти е сменет РОМ ???
инаку пробај да избришеш Log фајлови што си натрупал многу .

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ех кога би знаел што телефон имаш и дали ти е рутиран и ти е сменет РОМ ???
инаку пробај да избришеш Log фајлови што си натрупал многу .
alcatel 985 , и со оглед дека е слаб телефон тоа лог дата фајлови на секој 2 дена ги чистам така да се можно исчистив несака , а предходно си работеше океј а тоа рутови ромови ништо не сум чепкал не ни разбирам :) едино што му имам ставено ADW LAUNCHER :pos:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
alcatel 985 , и со оглед дека е слаб телефон тоа лог дата фајлови на секој 2 дена ги чистам така да се можно исчистив несака , а предходно си работеше океј а тоа рутови ромови ништо не сум чепкал не ни разбирам :) едино што му имам ставено ADW LAUNCHER :pos:
Е па избриши го тоа ланчерот и потоа рестартирај и пробај пак.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
ај ке пробам јес да лаунчерот го имам мн време и си работеше со него

launcherot везе си нема, еве сега HTC Sense бара пристап до контакти, неможам.Се логирам тачно со броузерот али после тоа адресата не постои, фб апликацијата не си ги регистрира defaultsот,кога искача линк со тоа://facebook треба фејсбук апликацијата да се отвори, од новиов апдејт навака нејќе воопшто.

HTC Desire HD.нема веза телефонот.
--- надополнето: 27 мај 2013 во 20:56 ---
ај ке пробам јес да лаунчерот го имам мн време и си работеше со него

EDIT: иди од settings>apps>најди ја фејсбук апликацијата, не од running , него од Downloaded, и иди форс стоп, и clear data.пушти ја од ново, ќе се среди тоа.Сега така направив се тргна сенс нотификацијата што значи успеало.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Не се среди работава, factory reset ќе помогне ли или има некое друго решение?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
launcherot везе си нема, еве сега HTC Sense бара пристап до контакти, неможам.Се логирам тачно со броузерот али после тоа адресата не постои, фб апликацијата не си ги регистрира defaultsот,кога искача линк со тоа://facebook треба фејсбук апликацијата да се отвори, од новиов апдејт навака нејќе воопшто.

HTC Desire HD.нема веза телефонот.
--- надополнето: 27 мај 2013 во 20:56 ---

EDIT: иди од settings>apps>најди ја фејсбук апликацијата, не од running , него од Downloaded, и иди форс стоп, и clear data.пушти ја од ново, ќе се среди тоа.Сега така направив се тргна сенс нотификацијата што значи успеало.
Па тој вели дека има алкател 985,а не Дезајр ХД :) или не те разбрав убаво :confused:

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Па тој вели дека има алкател 985,а не Дезајр ХД :) или не те разбрав убаво :confused:

не си разбрал, пошто реков дека за тој ерор нема веза шо телефон е.

Kajgana Shop

На врв Bottom