Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Добра екипа се собравме, си газиме:):)
Конечно македонските страни за Ливерпул заличеа на нешто. Пред нас, се беше исполнети со глупости ;). Мило ми е што јас и мојата екипа имаме голем придонес за тоа, што успеавме да ве поттикнеме сите да бидете на нивоу :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кое? На Кутињо мислиш? :mad:
Кутињо не толку не е крив сиротиот тој, ама тој шо го симпатизира....брат па дечко да ти беше толку немаше да свршуваш на него :D :D :D
Мислам стварно.....

S

Stivie G

Гостин
Кутињо не толку не е крив сиротиот тој, ама тој шо го симпатизира....брат па дечко да ти беше толку немаше да свршуваш на него :D :D :D
Мислам стварно.....
Постар брат ми е, мора да го фалам :гик:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ќути бе, да не ти испадне:
Немој бато, не ме брани

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Инаку овај Папа, на Менаџер 2012ка, heading, marking i tackling му беа од 17 нагоре, а bravery i aggression му беа 20ки...што во превод за стопер беше измислен, се надевам таков е и во живо, искрено го немам гледано...некој Igorcemk ако сака нека ни појасни за каков играч станува збор и дали и вреден 15тина мил евра....?
--- надополнето: 24 мај 2013 во 01:51 ---

Ова треба да се убие....:)
Папа е одличен бек, млад е, агресивен и секојпат дава 150% на терен. Во Шалке многу добро играше и да не се повредеше ја би сакал Дортмунд да оди по него. Мал е да, ама сепак има висок скок и за висината е релативно добар во воздушните дуели. Знажен, оди по секоја топка значи прав борец. Ливерпул ако го земе Папа можам само да ви честитам, иако мислам има клаузула од 22м ЕУР но тие се добро вложени и секако дека Папа е уште млад и има потенцијал за во иднина уште подобар да стане. Е сега, проблемот го гледам во тоа што има тешка повреда на колено и веќе нецела година не игра. Исто така во процесот на оздравувајне имал проблеми и тука лежи ризикот, никој не знае како ќе се врати и дали во иднина оваа повреда ќе му прави проблеми.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Папа е одличен бек, млад е, агресивен и секојпат дава 150% на терен. Во Шалке многу добро играше и да не се повредеше ја би сакал Дортмунд да оди по него. Мал е да, ама сепак има висок скок и за висината е релативно добар во воздушните дуели. Знажен, оди по секоја топка значи прав борец. Ливерпул ако го земе Папа можам само да ви честитам, иако мислам има клаузула од 22м ЕУР но тие се добро вложени и секако дека Папа е уште млад и има потенцијал за во иднина уште подобар да стане. Е сега, проблемот го гледам во тоа што има тешка повреда на колено и веќе нецела година не игра. Исто така во процесот на оздравувајне имал проблеми и тука лежи ризикот, никој не знае како ќе се врати и дали во иднина оваа повреда ќе му прави проблеми.
Па заради повредата се спомнува понуда од 13тина мил фунти, и секако ќе биди ризик со неговото колено, ама секако пред да потпиши ќе има медицински прегледи и тие ќе установат дали и колку ќе има проблем со коленото во иднина, фала Игорче и со среќа утре ;)
--- надополнето: 24 мај 2013 во 12:45 ---
Сам си прашав пред некој ден, сам ќе си одговорам. Значи the_kop пријателските на Ливерпул за летово се следниве:
July 2013
Sat - 20
Indonesia XI A

14:30

Wed - 24
Melbourne Victory A 11:00

Sun - 28
Thailand A

12:00

August 2013

Sat - 3
Olympiacos H 14:00

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Happy Istanbul day момци!:rolleyes: Си гледам видеа и си плачам како магарица.

Има едно нешто што ме копка точно осум години. При промашувањето на решавачкиот пенал на Шева(вовед), тој одбиената топка од Дудек повторно ја шутира(перипетие) и во тој момент сите видеа кои ги имам изгледано менуваат кадар т.е се насочуваат кон момците во црвено на чело со летечкиот Кара:). Еве молам за помош за да дојдаме до расплетот на приказната.

S

Stivie G

Гостин
и после Peja989 ќе вика Реина>Дудек :rolleyes:

Јесил денеска полни 19 години. Значи печен е да биде легенда на Ливерпул ;)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Навршија 8 години од еден од најсреќните моменти во мојот живот.

Значи колку пати го гледам, се повеќе и повеќе убеден сум оти пеналот на Пирло требаше да се пренови, видете само Дудек колку е излезен напред....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Значи колку пати го гледам, се повеќе и повеќе убеден сум оти пеналот на Пирло требаше да се пренови, видете само Дудек колку е излезен напред....

Сеедно

W

Werther

Гостин
Го немам пратено Кутињо во Ливерпул, добива солидна минутажа ?

Гледам и десетката сте му ја дале...

:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom