Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки, имам еден итен проблем. Јас симнувам филмови преку Бит Лорд досега проблем не ми направил, но сега на другар ми не му ги наоѓа филмовите што ги симнал, еве пробав преку teamViewer да видам што се случува, кликам на Browse download directory И ми вика фолдерот е празен. Пробувам на другите филмови што ги симнувал порано, истото го пишува, а филмовите никој не ги избришал. Каде да ги побарам?

Некој да ми објасни како да активирам Адобе Флеш Професионал CS6 се измачив никако неможам да го активирам...:tapp::mad:

Здраво дечки, имам еден итен проблем. Јас симнувам филмови преку Бит Лорд досега проблем не ми направил, но сега на другар ми не му ги наоѓа филмовите што ги симнал, еве пробав преку teamViewer да видам што се случува, кликам на Browse download directory И ми вика фолдерот е празен. Пробувам на другите филмови што ги симнувал порано, истото го пишува, а филмовите никој не ги избришал. Каде да ги побарам?
Да пробаш преку Search опција на PC да ги најдеш да видиш каде ќе ти ги даде? Да не е сменета локацијата за симнување, м?

Да пробаш преку Search опција на PC да ги најдеш да видиш каде ќе ти ги даде? Да не е сменета локацијата за симнување, м?

Не е сменета локацијата, побарав. Е сега, детево има Windows 8 и има Локал диск Ц и еден на кој пишува рикавери диск, не е како нормалните Д дискови.

Mi treba Track ID za na PC ako voopsto postoi takov softver,
Track ID imase na Sony Ericson telefonite koj ja identifikuva pesnata koja ja snimas.
Ako ima nekoj ocekuvam link.

Не е сменета локацијата, побарав. Е сега, детево има Windows 8 и има Локал диск Ц и еден на кој пишува рикавери диск, не е како нормалните Д дискови.

пробај иди у Computer па у C па у Program Files па у BitLord па у Downloads
--- надополнето: 25 мај 2013 во 01:42 ---
Mi treba Track ID za na PC ako voopsto postoi takov softver,
Track ID imase na Sony Ericson telefonite koj ja identifikuva pesnata koja ja snimas.
Ako ima nekoj ocekuvam link.

http://musicbrainz.org/doc/MusicBrainz_Picard

пробај иди у Computer па у C па у Program Files па у BitLord па у Downloads
--- надополнето: 25 мај 2013 во 01:42 ---

http://musicbrainz.org/doc/MusicBrainz_Picard

Го направив тоа сто пати, не бива. Навистина не ми е јасно што се случува. Се надевам ќе се реши некако, остана уште да се пушти од ново филм да се симне, на друга локација.. Ќе видиме..

Го направив тоа сто пати, не бива. Навистина не ми е јасно што се случува. Се надевам ќе се реши некако, остана уште да се пушти од ново филм да се симне, на друга локација.. Ќе видиме..
Оди во торент клиентот десен клик на веќе симнатиот торент фајл опен фолдер - чао пријатно

battery.jpg
Што значи ова? Ваљда не рикна... а на тоа ми личи затоа што не се загрева...

Zdravo na site. Ve molam nekoj da me nauci kako mozam da najdam vo regedit registerski kluc od nekoj fajl ako se moze da de najde zasto toj fajl e zastiten so password i ne mozam da go izbrisam pa ni tu so unlocker programata a ovoj fajl avg go detectira kako opasna infekcia. Pomosh ve molam. Vi blagodaram mnogu

Zdravo na site ako nekoj znae kako da napravam potocno da go startuvam special permision. Vi blagodaram mnogu

Ај пак ја со уште еден проблем.

ПЦво не ми чита ДВДиња.

Ама не е се така едноставно.

На пр. обични празни ДВДиња од 4/5 ГБ што се не ми ги чита. Ќе му ги дадам на еден другар да ми изрежа нешто на нив, кај него ги чита и ги реже најнормално. Ќе ми ги даде така изрежани и овој пат кога има нешто на нив ми ги чита. Не знам која е логиката еднаш да ги чита друг пат не.

Од друга страна едни 8ГБ ДВДиња празни ми ги чита ама па не можам да изрежам ништо на нив. Исто му ги давам на другаров, ги реже, ми ги дава ама сега пак не ми ги чита.

My brain is full of fuck.

Оди во торент клиентот десен клик на веќе симнатиот торент фајл опен фолдер - чао пријатно

Не ме зезај брат, ако беше за тоа не пишев тука :) :) Баш оти тоа не работи се обратив на темава.. Фала сепак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom