- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КликМоже ли некој да ми каже како да направам музиката на лаптоп да ми се отвара само преку windows media player, исто важи и за видеата преку bsplayer, а на некои vlc. Не сака да запамти кога ќе направам десен клил кај properties - change преку кој програм да се пушта, нонстоп го мења.
BUMPШто е чудово што ми се појавува на секои 5 минути?
Од вчера почна, а не сум направивил некакви измени на пц-то...
Прегледај го приврзокот 64163
ТројанчеBUMP![]()
па секако дека до драјверите е. Види го моделот на лаптопот, оди на страната на производителот и симни драјвери за моделот, најчесто се во зип.Лаптопот не ми го регистрира hdmi кабелот кога ќе го ставам т.е. не можам да го ставам на тв излез, пред да го форматирам компјутерот само го ставав кабелот и готова работа сега ни ви settings не се појавува тв-то чаре? дали се драјвери во прашање или не? и како да ставам соодветни драјвери за графичката?
П.С. откако ми го форматираа компјутерот кога гледам филмови и слики некако се гледаат пикселите и има многу на квалитет изгубено графиката.. Дури и на големи резолуции
па секако дека до драјверите е. Види го моделот на лаптопот, оди на страната на производителот и симни драјвери за моделот, најчесто се во зип.
Е како може да е проблем до тоа кога пред форматирањето работело како што треба сега не.Да, на сервис ми рекоа дека проблемот е до графичкиот чип, дали има чаре за ова или не?
Абе не знам дали може да ја тргнеш и втората.... ама првата можеш. Кој ќе стаеш пејџ намбр, горе ќе видиш на лентата има different first page. Тогаш нема да покажува пејџ намбр на првата страна и после ќе продолжи од 2.Kако да внесам број на страни во word документ..значи,1,2,3,..12,13...али без првите 2 страни,значи треба да почнам од третата страна//1,2,3,..пробав со insert-page number,али броењето почнува од првата страна...![]()