Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не, на ТВ Сонце требаше да пуштат реклама, таман да видат сите луѓе. Без мозок. Немаат сите Фејсбук, особено постарите љубители на фудбалот и Вардар. Никаква промоција, ретко кој знае дека се игра против Шалке утре. Ќе пукне срам, кога ќе видат Шалке дека ќе играат пред 5 000 народ, па да видиме другпат дали некој голем клуб ќе прифати да изигра пријателска во Македонија.

Не, на ТВ Сонце требаше да пуштат реклама, таман да видат сите луѓе. Без мозок. Немаат сите Фејсбук, особено постарите љубители на фудбалот и Вардар. Никаква промоција, ретко кој знае дека се игра против Шалке утре. Ќе пукне срам, кога ќе видат Шалке дека ќе играат пред 5 000 народ, па да видиме другпат дали некој голем клуб ќе прифати да изигра пријателска во Македонија.
Зашто да не прифатат па ако им се плати сумата која ќе ја бараат сигурно дека ќе дојдат, па колку за твоја инфромација Шалке у вторникот играше против Малем приајелска у Шведска пред 3000 гледачи.

Зашто да не прифатат па ако им се плати сумата која ќе ја бараат сигурно дека ќе дојдат, па колку за твоја инфромација Шалке у вторникот играше против Малем приајелска у Шведска пред 3000 гледачи.
Не барајте алиби за евентуалната срамна посетеност на овој натпревар.
Да се немало никакви промотивни акции за напреваров, абе ништо, ова е катастрофално нешто. Не секој ден иде Шалке у Македонија, сега ако не искористеа управата на Вардар од ова гостување, не знам кога.

Не барајте алиби за евентуалната срамна посетеност на овој натпревар.
Да се немало никакви промотивни акции за напреваров, абе ништо, ова е катастрофално нешто. Не секој ден иде Шалке у Македонија, сега ако не искористеа управата на Вардар од ова гостување, не знам кога.
Не барам алиби туку он рече немало после никој да сака да дојде да игра пријателска и ајс само му објаснив дека ако Вардар си ја плати сумата што некој клуб ќе ја побара за да додје да гостува во Скопје тие ќе прифатат им е гајле после на нив дали ќе играат пред 30 000 или пред 5 000 гледачи.

Абе и не можеш луѓето да ги влечеш со сила на стадион. Има доволно информираност за да се наполни Градски, кој сака ќе дојде. Само кај нас е секогаш поатрактивно кога е со натпреварувачки карактер отколку пријателски натпревар.

Пренос, кур ми, а?
--- надополнето: 24 мај 2013 во 20:14 ---
На Фејсбук имаат пишано дека нема пренос. бравос! :facepalm:

Не знам дали одлуката да нема пренос е од клубот или МТВ се срање.... уствари како и да е, покатастрофална одлука не можело да се донесе!

mkd-53026.jpg

Уште и пренос барате...

Што се деси на западна трибина? Кој со кој се затепа?

Сигурен сум да ми се остави на мене да го организирам натпреваров и да ми се оддели буџет за промоција на утакмицава ќе извадев боље перформанс од ова што го направија денеска лешинариве.
Боље е слаб збор ама го употребив зошто ако кажам 2-3 пати подобри перформанси нема да се добие реална слика зошто завршената работа на уптавата за утакмицава се множи со НУЛА.

Што е со посетеноста? Сите се Комити од дома... ама...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom