Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.171

Драма/Трилер а воедно и шпански филм.

...

Не ме бива за раскажување а и прв пат ми е,не ми замерувајте.:icon_mrgr:

Проблемот е што не треба ни да те бива за раскажување, не треба да ни раскажеш приказната, како некој после ова ќе го гледа? Треба да го примамиш да посака да го гледа, а да откриеш што помалку од приказната.

Едитирај и стај ја приказната во спојлер, да не му уништиш некој филмот. :)

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Не се вади со монти пајтон ти, џабе ти се они кога уште ФЦ го немаш гледано :D
:D Се убив од барање гифови со Бред Пит како вика НОУУУУУ, ама овој ми е коњак, у букмарк ми седи....

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Го има некој гледано филмов?

На кајгана порталот пишуваше како нешто неверојатно во овој жанр, со многу позитивни реакции. Спуштааааммм во BDRip :D
Да, мене ме воодушеви. Имаш пост на форумот за документарни филмови !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Не се научивте и не се научивте да не отварате пораки од Плух. Иначе уште напнува со мокјументарците? :icon_lol:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Oz the Great and Powerful 2013 720p BluRay x264-SPARKS

"овој па овој па"

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Не се научивте и не се научивте да не отварате пораки од Плух. Иначе уште напнува со мокјументарците? :icon_lol:
Не ги напнувам сите веќе...не се за сите

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се продаваат некаде во Македонија оригинал филмови? Чисто онака информативно ме интересира, пошто знам дека игри и ЦДиња се продаваат па зошто да не и филмови :)

ComputerService

Доктор
Член од
7 мај 2013
Мислења
90
Поени од реакции
50

Дечки, дане знае некој како се вика филмов, ми изгледа како ТОП КОМЕДИЈА !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.171
The Impossible
Вистинска приказна?! Може има нешто точно во неа дека имало цунами тогаш , а другово е научна фантастика!
Едно семејство заминува на одмор во Тајланд и баш тој период ќе се случи цунамито...
Филмов не го догледав затоа што ме нервираше не ми се губеше повеќе време на вака глуп филм замислиси таква катасрофа женава стои покрај три прозорци и преживува:facepalm:.
Залудно изгубено време оценка 0.
Дечко, има камера снимки од скери муви, хаунтед хаус нешто, незнам што се форсираш.
Големата научна фантастика, семејство да се погоди на одмор кога ќе се случи цунами.. Рипли да ги викнеме, документарец да напраат?
Или митбастерс?

Филмот е 0. На скала од -10 до 0. Ти нешто друго се нервираш, па ти се сторил филмот глупав.
Инаку недајсе мацко, не е за џабе потрошено време, си го изгасил иако го оценуваш, 40мин си заштедил, се надевам првите 20мин си истрчал полумаратон а другите 20 си донирал крв, да не пропадне времето, да остане залудно потрошено. Инаку филмот, чисто информативно за рандом публиката, во најмала рака заслужи номинација, a Наоми беше оштетена со оскарот, затоа што конкурентката и го собра врз сметка на цел филм, не како самостална улога. Иван МекГрегоров последните 5 филма растура, и можеби е еден од најпотценетите актери at the time being. A децата ќе ви го растопат срцето. Ако у меѓувреме ви се спуштат влакната од вратот од тоа колку филмот е реален и болен. Ваква сценографија, не би се добило и ако снимале после the actual event.

Дечко, пред да се решиш да оценуваш филм, провери дали излегол Ајронмен 3 и пи4и си ба4ко!

Kajgana Shop

На врв Bottom