- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
Top 5 treneri
1.Alex Ferguson
2.Dzovani Trapatoni
3.Fabio Kapelo
4.Arsen Wenger
5.Jose Murinho
1.Alex Ferguson
2.Dzovani Trapatoni
3.Fabio Kapelo
4.Arsen Wenger
5.Jose Murinho
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас во ниту еден пост не сум против Интер, грешно си ме сватил:smir:Кристијано Роналдо е играч на Манчестер, а ова е фан клуб Интер :smir:. Btw зошто толку ги мразиш Интер? До толку ли не можеш да му простиш на Мурињо што е одличен тренер, па сега за цел тим лошо ќе зборуваш?
А во Барса за колку време се вклопи?
Јас во ниту еден пост не сум против Интер, грешно си ме сватила:smir:
Зборувам лошо за Мурињо, не за екипата!Имаме и женски навивачи, you know, and she happens to be one of them. :helou:
И друже, како да не те сфати човек погрешно, кога цело време само лошо зборуваш за нашата екипа?
А во Барса за колку време се вклопи?
Јас во ниту еден пост не сум против Интер, грешно си ме сватил:smir:
I jas se prasuvam zasto COMBE, pocnal da ne go saka na INTER, koga dobro znam deka CHOMBE vo Italija bese fan na Inter...toa go tvrdam 100%, ama ete treba da go doneseme Walter Zenga, zaa CHOMBE povtorno stane fan na INTER.Кристијано Роналдо е играч на Манчестер, а ова е фан клуб Интер :smir:. Btw зошто толку ги мразиш Интер? До толку ли не можеш да му простиш на Мурињо што е одличен тренер, па сега за цел тим лошо ќе зборуваш?
Гледам дека не ме разбирате. Никаде погоре не спомнав за Роналдо и како се вклопил и за колку време.Интер ги пропушти Пирло и Сидорф,Реал го пропушти Ето,Арсенал го пропушти Анелка,Јуве го пропушти Кака итн - зборувам за грешки на скаутите.Роналдо кога дојде во Манчестер одма се вклопи и почна да дава голови?Знаеш дека Роналдо дојде во Манчестер во 2003 година а лани го постигна својот вистински сјај - 2007 !!! Значи после 4 години!Затоа не пишувај само од инает - размисли па пиши!
Бев симпатизер, фан никако! Навивам само за еден клуб-Јунајтед и секогаш ќе сум за најпопуларниот фудбалски клуб.I jas se prasuvam zasto COMBE, pocnal da ne go saka na INTER, koga dobro znam deka CHOMBE vo Italija bese fan na Inter...toa go tvrdam 100%, ama ete treba da go doneseme Walter Zenga, zaa CHOMBE povtorno stane fan na INTER.
Aj sega negiraj deka ne bese fan na Inter...Samo neznam sto se slucilo, gi menjas klubovive kako corapi...
Nema da mi bide cudno eden den da stanes fan na LIVERPUL.
Бев симпатизер, фан никако! Навивам само за еден клуб-Јунајтед и секогаш ќе сум за најпопуларниот фудбалски клуб.
Еве ме чепна Думан па ќе кажам. ДА, бев за Интер, ми беа симпатични зошто порано беа очајни и од сожалување навивав за нив. Трошеа пари како луди, а успеси никакви. Само заради тоа навивав.
А за Лузерпул да навивам нема шанса, не сум ненормален!
Со сета почит нели гледаш дека го "замразив" Интер заради Мурињо!:nesvest: Со сета почит (бидејќи си повозрасен од мене и имаш изгледано повеќе сезони) срамота е да кажеш вакво нешто. Плус, прав фудбалски фан не ги менува тимовите како чорапи. Не може некој денес да ги симпатизира Интер, а утре Милан или Јувентус на пример. Тоа е невозможна комбинација. Што ќе си помислеше за мене ако ви дојдев во фан клуб Манчестер и ви кажев, еј знаете јас до прошлата сезона бев за Челзи, а сега сум за вас :uvo:??!
Со сета почит нели гледаш дека го "замразив" Интер заради Мурињо!
Менување на клубови како чорапи јас барем подразбирам, да не навивам за Јунајтед и да почнам за Челзи или за Јуве или за Вердер!
Мене симпатични екипи ми се и Милано Куманово, Динамо Загреб, Лацио ама не навивам за нив и да се замарам и не знам што.
Има разлика сепак нели?