Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во споредба со другите изведувачи, да, беа.А инаку се коментира евросонг 2013, а не 2012.Нашиве беа нормални!?
А лани Калиопи беше ненормална па влезе во финале?![]()

Ова е дефинитивно најдобрата, најкурнаската, најоригиналната песна што сум ја слушнал на избор за песна на Евровизија, па може и да се каже на Евровизија. Настап фантастичен, текст оригинален, певлив. Со вакви песни треба да се претставуваме во Европа, а не со цигански рефрени од телевизија Шутка

Есма и слекување гаќи некако не ми звучи привлечно.Есма и превртените гаќи да ги слечеше на сцена, пак немаше да влеземе.

Многу тешка анализа си имал.Еднаш кажав дека оваа година Македонија нема да влезе според мојата анализа така бидна не предвидов туку претпоставив дека така ќе биде... Но сепак песната помина со добар настап и аудиото беше одлично секоја чест на организаторите.
Есма и слекување гаќи некако не ми звучи привлечно.![]()
Ме разочараа мои фаворити швајцарците,многу лошо испаднаа на сцена,но реално немаа и некоја голема желба за влез во финале иако спотот за песната им беше супер.На бугариве ми се допадна песната,ама малку здосадиаја со она мавањето по тапаните,па и не ми криво што не се пласираа
така да заслужено влезе.Сеа ли најдоја и жири да воведуваат?! Да беше Калиопи годинава, топ 5 ќе беше 100%.