How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
И јас очекував дека ќе биде поубава мајката. Немојте да ме разберете погрешно, девојкава е ок, ама досегашните девојки на Тед сите биле ептен згодни, па ваљда ми беа преголеми очекувањата. Мене не ми личи ни девојкава ни на Робин ни на Лили.

И јас очекував дека ќе биде поубава мајката. Немојте да ме разберете погрешно, девојкава е ок, ама досегашните девојки на Тед сите биле ептен згодни, па ваљда ми беа преголеми очекувањата. Мене не ми личи ни девојкава ни на Робин ни на Лили.
Ги имаат ли децата покажано во кадар?
Може децата се ружни

Ееее бе девојки, нели убавината е минлива... :)
Плус момата убаво пее...

Ги имаат ли децата покажано во кадар?
Може децата се ружни
Lyndsy_Fonseca_029.jpg

Гледаш 8 сезони, за да те заебат на фејсбук (y)

Па ретко кој ја гледа серијата само за да ја дознае мајката.

Јас не ја гледам и пак не дознав од фб која е мајката :icon_mrgr: (не дека ве интересираше)

Интересна епизода, но очекувајте уште заплети и пресврти, нит мора таа од последната сцена да е мајката, ниту е сигурна свадбата на Робин и Барни.

Значи таа е мајката, си кажаа продуцентите, објавија на ФБ исто самите тие дека таа е мајката.
Нема Робин и Тед да бидат заедно луѓе, тоа е јасно ко ден. Таа од последната сцена Е мајката со 100% гаранција.

Па се знае дека не е Робин ебаго, цело време на децата им вика aunt Robin...конечно је покажаа и фамозната девојка со жолтиот чадор, се надевам дека таа е мајката и нека заврши веќе серијава :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom