Го претеруваат више со тоа Тед и Робин.ајде идеме пак лигавење тед уште ја сака робин,лили и маршал се во кросроудс,тоест некој мора да оди на голем пат.......секоја сезона исто финале ццц
Мораше и тоа арапот неинтересен да го убацат на крај.
П.С. Девојката на крај ако е мајката тогаш![]()
Баш ги читав и коментарите на сликата, сите беа у стилот: Знаете дека HIMYM не ја гледаат само луѓе што живеат во Америка и дека поголемиот дел од светот уште ја нема гледано епизодата?^ Кое тролање ми направија сабајлево еј, станувам си пуштам мобилен си скролам News feed и ја гледам сликата.Се осеќам ко Теон во последната епизода од GOT.
Што и фали на девојката?П.С. Девојката на крај ако е мајката тогаш![]()
Не е доволно убава за помпата што се створи околу неа.Што и фали на девојката?![]()
Па нели Лили му кажа дека ќе си најде таква, слична на нејзе со убави чизми кои ќе и ги позајмува. Баш убаво што е ваква девојка, нормална, јас на пример не очекував девојка како Kate Upton.Не е доволно убава за помпата што се створи околу неа.
Мислам мене лично ми е ок,не е грда или нешто само не очекував ваков тип на девојка.
Многу ми личи на Лили ваљда затоа......
Пошто Робин marry Barney. 100 пати поише си одговараат со Робин и карактерно и секако.1. Девојката сношти што се појави на перонот - ако е она ТАА, нека си го сечат вратот. Сите бивши на Тед беа по минимум 5 пати појаки.
2. Робин е најхот од сите. Ted, Y U NO marry Robin !?
После се' што се издеси, требаше да си завршат заедно - тоа ми е. А за карактерно шо знам, не би рекол баш. Синоќа убаво се виде што ѓавол е Робин и каков twisted mind има во таа нејзина глава ..Пошто Робин marry Barney. 100 пати поише си одговараат со Робин и карактерно и секако.