How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 мај 2013
Мислења
74
Поени од реакции
14
Тери ми е омилен лик од серијата :ifyouknowwhatimean: :D

P

PewDiePie

Гостин
ајде идеме пак лигавење тед уште ја сака робин,лили и маршал се во кросроудс,тоест некој мора да оди на голем пат.......секоја сезона исто финале ццц

Мораше и тоа арапот неинтересен да го убацат на крај.

П.С. Девојката на крај ако е мајката тогаш :facepalm:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ајде идеме пак лигавење тед уште ја сака робин,лили и маршал се во кросроудс,тоест некој мора да оди на голем пат.......секоја сезона исто финале ццц

Мораше и тоа арапот неинтересен да го убацат на крај.

П.С. Девојката на крај ако е мајката тогаш :facepalm:
Го претеруваат више со тоа Тед и Робин.:facepalm:

Иначе, еве шо објавија на ФБ...

Таа ќе да е... :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
^ Кое тролање ми направија сабајлево еј, станувам си пуштам мобилен си скролам News feed и ја гледам сликата. :facepalm: Се осеќам ко Теон во последната епизода од GOT.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
На крај ќе испадне дека децата се на Барни, што ги направил успат, ама бидејќи не сака да си го расипува ергенскиот живот му ги дава на Тед

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
^ Кое тролање ми направија сабајлево еј, станувам си пуштам мобилен си скролам News feed и ја гледам сликата. :facepalm: Се осеќам ко Теон во последната епизода од GOT.
Баш ги читав и коментарите на сликата, сите беа у стилот: Знаете дека HIMYM не ја гледаат само луѓе што живеат во Америка и дека поголемиот дел од светот уште ја нема гледано епизодата?
Спојлер огромен, не знам како си го дозволија тоа, ма да, ја не се замарам за спојлери, сеедно ми е. И онака ќе ја гледам, не ми пречи и да знам шо ќе се случи. :)

P

PewDiePie

Гостин
Што и фали на девојката? :)
Не е доволно убава за помпата што се створи околу неа. :D
Мислам мене лично ми е ок,не е грда или нешто само не очекував ваков тип на девојка.
Многу ми личи на Лили ваљда затоа......

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
1. Девојката сношти што се појави на перонот - ако е она ТАА, нека си го сечат вратот. Сите бивши на Тед беа по минимум 5 пати појаки.

2. Робин е најхот од сите. Ted, Y U NO marry Robin !?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Не е доволно убава за помпата што се створи околу неа. :D
Мислам мене лично ми е ок,не е грда или нешто само не очекував ваков тип на девојка.
Многу ми личи на Лили ваљда затоа......
Па нели Лили му кажа дека ќе си најде таква, слична на нејзе со убави чизми кои ќе и ги позајмува. Баш убаво што е ваква девојка, нормална, јас на пример не очекував девојка како Kate Upton.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
1. Девојката сношти што се појави на перонот - ако е она ТАА, нека си го сечат вратот. Сите бивши на Тед беа по минимум 5 пати појаки.

2. Робин е најхот од сите. Ted, Y U NO marry Robin !?
Пошто Робин marry Barney. 100 пати поише си одговараат со Робин и карактерно и секако.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Пошто Робин marry Barney. 100 пати поише си одговараат со Робин и карактерно и секако.
После се' што се издеси, требаше да си завршат заедно - тоа ми е. А за карактерно шо знам, не би рекол баш. Синоќа убаво се виде што ѓавол е Робин и каков twisted mind има во таа нејзина глава .. :icon_lol:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Многу ми е мило што прво ја симнав епизодата, па после пуштив фејсбук :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Досадана или неинтересна или воопшто без хумор, како и да се одвиваше серијата последниве две сезони сепак оваа последната епизода, а и сезоната генерално ми беа на ниво, солидни.

Интересна епизода, но очекувајте уште заплети и пресврти, нит мора таа од последната сцена да е мајката, ниту е сигурна свадбата на Робин и Барни.

Kajgana Shop

На врв Bottom