How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Тери ми е омилен лик од серијата :ifyouknowwhatimean: :D

ајде идеме пак лигавење тед уште ја сака робин,лили и маршал се во кросроудс,тоест некој мора да оди на голем пат.......секоја сезона исто финале ццц

Мораше и тоа арапот неинтересен да го убацат на крај.

П.С. Девојката на крај ако е мајката тогаш :facepalm:

ајде идеме пак лигавење тед уште ја сака робин,лили и маршал се во кросроудс,тоест некој мора да оди на голем пат.......секоја сезона исто финале ццц

Мораше и тоа арапот неинтересен да го убацат на крај.

П.С. Девојката на крај ако е мајката тогаш :facepalm:
Го претеруваат више со тоа Тед и Робин.:facepalm:

Иначе, еве шо објавија на ФБ...
923102_10151633300352277_1974041752_n.jpg

Таа ќе да е... :)

^ Кое тролање ми направија сабајлево еј, станувам си пуштам мобилен си скролам News feed и ја гледам сликата. :facepalm: Се осеќам ко Теон во последната епизода од GOT.

На крај ќе испадне дека децата се на Барни, што ги направил успат, ама бидејќи не сака да си го расипува ергенскиот живот му ги дава на Тед

^ Кое тролање ми направија сабајлево еј, станувам си пуштам мобилен си скролам News feed и ја гледам сликата. :facepalm: Се осеќам ко Теон во последната епизода од GOT.
Баш ги читав и коментарите на сликата, сите беа у стилот: Знаете дека HIMYM не ја гледаат само луѓе што живеат во Америка и дека поголемиот дел од светот уште ја нема гледано епизодата?
Спојлер огромен, не знам како си го дозволија тоа, ма да, ја не се замарам за спојлери, сеедно ми е. И онака ќе ја гледам, не ми пречи и да знам шо ќе се случи. :)

Што и фали на девојката? :)
Не е доволно убава за помпата што се створи околу неа. :D
Мислам мене лично ми е ок,не е грда или нешто само не очекував ваков тип на девојка.
Многу ми личи на Лили ваљда затоа......

1. Девојката сношти што се појави на перонот - ако е она ТАА, нека си го сечат вратот. Сите бивши на Тед беа по минимум 5 пати појаки.

2. Робин е најхот од сите. Ted, Y U NO marry Robin !?

Не е доволно убава за помпата што се створи околу неа. :D
Мислам мене лично ми е ок,не е грда или нешто само не очекував ваков тип на девојка.
Многу ми личи на Лили ваљда затоа......
Па нели Лили му кажа дека ќе си најде таква, слична на нејзе со убави чизми кои ќе и ги позајмува. Баш убаво што е ваква девојка, нормална, јас на пример не очекував девојка како Kate Upton.

1. Девојката сношти што се појави на перонот - ако е она ТАА, нека си го сечат вратот. Сите бивши на Тед беа по минимум 5 пати појаки.

2. Робин е најхот од сите. Ted, Y U NO marry Robin !?
Пошто Робин marry Barney. 100 пати поише си одговараат со Робин и карактерно и секако.

Пошто Робин marry Barney. 100 пати поише си одговараат со Робин и карактерно и секако.

После се' што се издеси, требаше да си завршат заедно - тоа ми е. А за карактерно шо знам, не би рекол баш. Синоќа убаво се виде што ѓавол е Робин и каков twisted mind има во таа нејзина глава .. :icon_lol:

Многу ми е мило што прво ја симнав епизодата, па после пуштив фејсбук :D

Досадана или неинтересна или воопшто без хумор, како и да се одвиваше серијата последниве две сезони сепак оваа последната епизода, а и сезоната генерално ми беа на ниво, солидни.

Интересна епизода, но очекувајте уште заплети и пресврти, нит мора таа од последната сцена да е мајката, ниту е сигурна свадбата на Робин и Барни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom