FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
^А дотичниот започна да навива за килерфул зошто се толку очајни па му падна жал и почна да навива за нив!
Еве јас кога почнав да навивам, Датисепосерамфул имаше 9 титули повеќе од Јунајтед, не ни знаев дека сега ќе ги поминат па до толку дека ќе можам да ги реметам фановите на овој клуб. Се надевав но мислев нема да доживема. Ама сум ја имал таа среќа :icon_lol:

Знаев, си ја фатив на ливче :D

Бен факин Вотсон, браво. Особено ми е мило за Мартинез и старчето Вилан. Си заслужија. Нека се очукаат вечерва.

Мартинез не бил добар тренер, затоа што ќе го отпаднел Виган. А, истиот тој Мартинез го донесе Виган од никаде во ПЛ и од 2006, 7 сезони е константен Премиерлигаш.
Со тие играчи, пари и буџет. Мојс гомна да јаде.

Колку ќе се избедираат топџииве, ако случајно не освојат 4-то место. Нема ЛШ наредна сезона, Виган освои титула, тие уште не. Љеље.

Значи само Мачини и Бенитез ги прават овие измени,Родвел на местото на Тевез бе :pos:,кои пациенти...
Манчини,Бенитез,Шундовски.
Тоа се тие мајстори на својот менаџерски занает.

Бен факин Вотсон, браво. Особено ми е мило за Мартинез и старчето Вилан. Си заслужија. Нека се очукаат вечерва.

Мартинез не бил добар тренер, затоа што ќе го отпаднел Виган. А, истиот тој Мартинез го донесе Виган од никаде во ПЛ и од 2006, 7 сезони е константен Премиерлигаш.
Што го мешаш Мојс, почна да ти смета уште од сега?Па твојот тим пред да дојде Абрамович лајна јадеа на секое, со таков буџет. 10 тренери сменавте периодов и пари фрливте и најде да зборуваш за Мојс. Остави го човекот, нека почне еднаш па после ќе можеш да коментираш!

Што го мешаш Мојс, почна да ти смета уште од сега?Па твојот тим пред да дојде Абрамович лајна јадеа на секое, со таков буџет. 10 тренери сменавте периодов и пари фрливте и најде да зборуваш за Мојс. Остави го човекот, нека почне еднаш па после ќе можеш да коментираш!

Ej, ама кога не ги разбираш постовиве и работиве, што ме замараш, жити ресенските јаболка?

Ej, ама кога не ги разбираш постовиве и работиве, што ме замараш, жити ресенските јаболка?
Ги разбирам јас, не се секирај, секој пост ти е контра Јунајтед(и кога треба и кога не треба), како да си искомплексиран од нешто. Еден трофеј може да земеш на среќа, со иста екипа(просечна) ти треба или да си гениј или да имаш уште повеќе среќа!
Е сега ќе видиме што ќе направи Мартинез в година(сигурно ќе оди во тим со појак буџет) и тогаш ќе те потсетам на муабетов па да видам со што ќе се вадиш :icon_lol:

Ги разбирам јас, не се секирај, секој пост ти е контра Јунајтед(и кога треба и кога не треба), како да си искомплексиран од нешто. Еден трофеј може да земеш на среќа, со иста екипа(просечна) ти треба или да си гениј или да имаш уште повеќе среќа!
Е сега ќе видиме што ќе направи Мартинез в година(сигурно ќе оди во тим со појак буџет) и тогаш ќе те потсетам на муабетов па да видам со што ќе се вадиш :icon_lol:

Искомплексиран и од Јунајтед и од новиот Фергусон, неговото величество Дејвид Мојс.

Колку ќе се избедираат топџииве, ако случајно не освојат 4-то место. Нема ЛШ наредна сезона, Виган освои титула, тие уште не. Љеље.
Не ги донесе Мартинез во ПЛ. :)

Мартинез како играч на Виган им помогнал да дојдат до Чампионшип од 8ма дивизија север(така нешто беше),а сега ги предводи и како тренер до успеси :)

Ова специјално за ѓаволот што се правеше паметен :icon_lol:

942191_628557347184485_1534080197_n.jpg
rr06ev.jpg

Alexander Büttner > Arsenal ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom