DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Па јас шо пишам? Значит не ми го прекина ултино, напротив, јас и го убив со ултино кога се спушти долу од торнадото. Сакам да кажам место да ми се прекинит ултино или да се префрлит на некоја друг да мава, тој маваше во торнадото без никаков дмг да му правам на противничкиот херој.

И јас знам дека се прекинвит кога ќе употреби eul, но очигледно не се прекина.
Losho sum razbral,moja greshka. Najdobro prijavi go bugot,sigurno kje sredat :)

Sent from my ST25 using Tapatalk 2

Like they give a shit... The International 3 има фонд од 1.6 милиони долари (со можност таа бројка да се зголеми), така да воопшто не е проблем за доташите. Чисто за споредба, целокупниот фонд на WCG за 2011та беше 303.000 долари
Ама финтата е шо на интернешнал идат само инвајтнати тимови + 3 од квалификации,али и тие имаат инвајт за квалификации,а на вцг има многу повеќе екипи (скоро од цел свет) од секоја земја каде што е поразвиена било која игра која се игра на вцг,пример да ја има дота најверојатно ќе има квалификации и кај нас исто како шо имаше и за цс...

ПС Ај да прајме кајгана лоби викендов ?

IG и Alliance се значително подобри од останатите. Од втор план би ги додал Liquid и Zenith, и LGD ако се квалификуваат... другите немаат теорија.
Абе каков Alliance, нема да можат партија да им земат на кинезите.
iG и DK се најголеми фаворити, Zenith и LGD би можеле нешто да направат, ама тешко. Европскиве тимови имаат многу леб за јадење.

Na'Vi никогаш не треба да се потценат, iG, DK, Zenith... сите се добри... а можеби ќе се случи и некакво изненадување...кој знае..

VG и RattleSnake да не се подценуваат,одлични играчи имаат двата тима.

Абе каков Alliance, нема да можат партија да им земат на кинезите.
iG и DK се најголеми фаворити, Zenith и LGD би можеле нешто да направат, ама тешко. Европскиве тимови имаат многу леб за јадење.

Alliance дефакто ги доби сите значајни турнири годинава и сите битни мечеви против најсилните Амерички и Европски тимови. Ќе се соочат за првпат со Кинезите на G-1 па ќе дознаеме колку вистински се спремни за TI3. NA`VI,MUFC и Tongfu се најисфорсирани тимови, воедно и најслаби од инвајтнативе.

Alliance дефакто ги доби сите значајни турнири годинава и сите битни мечеви против најсилните Амерички и Европски тимови. Ќе се соочат за првпат со Кинезите на G-1 па ќе дознаеме колку вистински се спремни за TI3. NA`VI,MUFC и Tongfu се најисфорсирани тимови, воедно и најслаби од инвајтнативе.
:tapp:

најмногу се надевам на alliance , на`ви овај нат не вервам да стигнат до финале

MUFC се солидни, им се држат колку-толку на кинезиве, инвајт поштено си добија, со Зенит се најјаки од SEA регионот.
Нави фанбој?
Нека земат уште од сега у Кина да идат да тренираат 3 месеца иначе ништо не прават, Куроки им држи цела игра, другово очај.

MUFC се солидни, им се држат колку-толку на кинезиве, инвајт поштено си добија, со Зенит се најјаки од SEA регионот.

Нави фанбој?
Нека земат уште од сега у Кина да идат да тренираат 3 месеца иначе ништо не прават, Куроки им држи цела игра, другово очај.
Каков фанбој,фанбој сум на вици гејминг,него ти1 прво и ти2 2ро место и префорсирани?Јес да не играт у последно време на ниво,али тоа е онлајн,лан се сосем друг тим,блиску е август...
ПС со новиот лајн ап пред месец време освоија прво место на лан турнир мислам против моуз играа или рокс кис,а онлајн нормално губат од истите...доволен доказ

Можеби не се во најдобра форма моментално Na'Vi,но никако не смеат да се прогласат како најисфорсиран тим,едноставно не иде. Незнам кој од нив изјави дека нивните тактики и нивното најдобро го чуваат за големиот турнир (TI3),на помалите не се замараат толку. Ни преостанува да видиме.

Каков фанбој,фанбој сум на вици гејминг,него ти1 прво и ти2 2ро место и префорсирани?Јес да не играт у последно време на ниво,али тоа е онлајн,лан се сосем друг тим,блиску е август...
ПС со новиот лајн ап пред месец време освоија прво место на лан турнир мислам против моуз играа или рокс кис,а онлајн нормално губат од истите...доволен доказ

Да видиме дали уште ZSMJ го има тоа во него.. :-D

Можеби не се во најдобра форма моментално Na'Vi,но никако не смеат да се прогласат како најисфорсиран тим,едноставно не иде. Незнам кој од нив изјави дека нивните тактики и нивното најдобро го чуваат за големиот турнир (TI3),на помалите не се замараат толку. Ни преостанува да видиме.

Да видиме дали уште ZSMJ го има тоа во него.. :-D
ZSJM докажа вчера дека е звер против LDG.cn него cty е човекот!!

Na'Vi sucks!!!
Тоби е онфајр, бај д веј...Гооооо Моуз!!!

Каква утакмица Na'VI vs Liquid.. И после некој ќе ми каже дека Na'Vi биле за нигде,абе ајде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom