DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Лоши вести за доташите. Вратена е ЛОЛ на WCG (world cyber games) оваа година во Кина, наместо Дота 2.

Лоши вести за доташите. Вратена е ЛОЛ на WCG (world cyber games) оваа година во Кина, наместо Дота 2.
Like they give a shit... The International 3 има фонд од 1.6 милиони долари (со можност таа бројка да се зголеми), така да воопшто не е проблем за доташите. Чисто за споредба, целокупниот фонд на WCG за 2011та беше 303.000 долари

Like they give a shit... The International 3 има фонд од 1.6 милиони долари (со можност таа бројка да се зголеми), така да воопшто не е проблем за доташите. Чисто за споредба, целокупниот фонд на WCG за 2011та беше 303.000 долари
Кога ќе биде The International 3?

за кој ќе навивате на интернешнл 3?
2zrdxuh.jpg

јас сум за Na'Vi , Alliance(NoTidehunter) и mousesports ако се пласираат, пошто многу ме нервират овие кинезите... по 15 тимој од една држава имаат

IG и Alliance се значително подобри од останатите. Од втор план би ги додал Liquid и Zenith, и LGD ако се квалификуваат... другите немаат теорија.

Кинеските тимови дефинитивно доминираат,нивната реализација и перфекција во играта се феноменални. Имаат одлични млади таленти,баш ќе видиме кои нови ликови ќе се докажат на овој турнир :)

IG и Alliance се значително подобри од останатите. Од втор план би ги додал Liquid и Zenith, и LGD ако се квалификуваат... другите немаат теорија.

Немој да ги забораваш Na'Vi,сите знаеме како знаат да изненадат со нивната игра,иако во последно време не се баш во најдобра форма.

3 од 4те тимови за кои навивам (Evi Geniuses, mousesports & Qpad Red Pandas) се во West Qualifier :(. 4тиот е Fnatic.
И да, откако ARS-ART & LighTofHeaven си заминаа од Na'vi - Na'vi се доста послаби. Дефинитивно се победливи.

овај пат очекувам да победат alliance, многу ми се прај кефот ко ќе губи она бишката дебела chuan од iG. Да го заменат него 1000 пати поарен тим ќе бидат.

Каде се пријавува bug ?

Сега играв јас Јuggernaut и му пуштам ulti на еден во групна тепачка, ама тој да ти имал eul scepter of divinity и си пушта тој на него и мавам јас со ulti-то во торнадово, а не правам ич dmg, а 3-4 пати си удрив така во торнадото... :coffee::D

Каде се пријавува bug ?

Сега играв јас Јuggernaut и му пуштам ulti на еден во групна тепачка, ама тој да ти имал eul scepter of divinity и си пушта тој на него и мавам јас со ulti-то во торнадово, а не правам ич dmg, а 3-4 пати си удрив така во торнадото... :coffee::D

па не е баг тоа

па не е баг тоа

Мене како да ми личеше на баг, бидејќи има infinite armor и неможеш да пушташ ulti, ако има прво тој пуштено торнадо и + скрос црн ми се направи херојот дури маваше, а треба портокалев да е. :D

Како и да е, можеби и во право си дека не е, ама интересно бешe за гледање.

Мене како да ми личеше на баг, бидејќи има infinite armor и неможеш да пушташ ulti, ако има прво тој пуштено торнадо и + скрос црн ми се направи херојот дури маваше, а треба портокалев да е. :D

тоа што се направил црн херојот уште е бета играта се десило, ама и на дота 1 може да избегнуваш улти на џагер одкога веке ке го пушти со еул скептер

Euls,Force Staff,Ghost Scepter/Etheral Blade prekinuvaat ulti na Juggernaut,ne e nikakov bug.

Sent from my ST25 using Tapatalk 2

Euls,Force Staff,Ghost Scepter/Etheral Blade prekinuvaat ulti na Juggernaut,ne e nikakov bug.

Sent from my ST25 using Tapatalk 2

Па јас шо пишам? Значит не ми го прекина ултино, напротив, јас и го убив со ултино кога се спушти долу од торнадото. Сакам да кажам место да ми се прекинит ултино или да се префрлит на некоја друг да мава, тој маваше во торнадото без никаков дмг да му правам на противничкиот херој.

И јас знам дека се прекинвит кога ќе употреби eul, но очигледно не се прекина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom