Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Like they give a shit... The International 3 има фонд од 1.6 милиони долари (со можност таа бројка да се зголеми), така да воопшто не е проблем за доташите. Чисто за споредба, целокупниот фонд на WCG за 2011та беше 303.000 долариЛоши вести за доташите. Вратена е ЛОЛ на WCG (world cyber games) оваа година во Кина, наместо Дота 2.
Кога ќе биде The International 3?Like they give a shit... The International 3 има фонд од 1.6 милиони долари (со можност таа бројка да се зголеми), така да воопшто не е проблем за доташите. Чисто за споредба, целокупниот фонд на WCG за 2011та беше 303.000 долари
Кога ќе биде The International 3?
IG и Alliance се значително подобри од останатите. Од втор план би ги додал Liquid и Zenith, и LGD ако се квалификуваат... другите немаат теорија.
Каде се пријавува bug ?
Сега играв јас Јuggernaut и му пуштам ulti на еден во групна тепачка, ама тој да ти имал eul scepter of divinity и си пушта тој на него и мавам јас со ulti-то во торнадово, а не правам ич dmg, а 3-4 пати си удрив така во торнадото...![]()
па не е баг тоа
Мене како да ми личеше на баг, бидејќи има infinite armor и неможеш да пушташ ulti, ако има прво тој пуштено торнадо и + скрос црн ми се направи херојот дури маваше, а треба портокалев да е.
Како и да е, можеби и во право си дека не е, ама интересно бешe за гледање.
Euls,Force Staff,Ghost Scepter/Etheral Blade prekinuvaat ulti na Juggernaut,ne e nikakov bug.Мене како да ми личеше на баг, бидејќи има infinite armor и неможеш да пушташ ulti, ако има прво тој пуштено торнадо и + скрос црн ми се направи херојот дури маваше, а треба портокалев да е.
Како и да е, можеби и во право си дека не е, ама интересно бешe за гледање.
Euls,Force Staff,Ghost Scepter/Etheral Blade prekinuvaat ulti na Juggernaut,ne e nikakov bug.
Sent from my ST25 using Tapatalk 2