Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oчајно судење, а Јунајтед не е замешан во сето тоаКопитар со нееднакви критериуми. Ова од Рамирес беше за картон, втор жолт, оправдан црвен и повеќе од тоа.
Ама не ми е јасно, како Бентеке за лактот не доби црвен, му ја здрма цела фаца на Азпиликуета.
Очајно, очајно судење, по којзнае кој пат досега.
Он не ни требаше да го добие жолтиот, оној Сила го изгура Рамирес за да дојде до топката.Уште еден сега ќе добиеа ама среќа Тери е Енглез
Уште еден сега ќе добиеа ама среќа Тери е Енглез
Он не ни требаше да го добие жолтиот, оној Сила го изгура Рамирес за да дојде до топката.
За првиот жолт на Тери не ја видов ситуацијата, но ова второво му беше чиста среќа што избегна црвен. Како што пишите на крај ќе испаднело незаслужен црвенЌе добиеше, да немаше фаул претходно, кога со рака го турнаа Рамирес, пред да се дојде во таа ситуација.
Ќе биде интересно последеното коло ако Челзи изгуби од Вила сега, а Арсенал и Тотенхем победат утре.![]()
Да ама во следно коло играат со Евертон кој и не е така наивен противник и може да ги зафрне и да им земе некој бод, а Тотенхем играат дома со Сандерленд и веројатно ќе победат.На Челзи му треба само една победа, ништо друго, ако имаат ист број бодови со Тотенхем, пак Челзи оди во ЛШ
Срам да им е на Челзи ако не го задржат!