Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешко на Интер!!!!

Овие педериве ке ни ги ебат играчите!!!:kesa:

Групава е екстра,јас мислам дека мирно можи да се посветиме првава полусезона на Сеариа А,да напрајме едно 10 15 разлика со вторите,и после да се стегниме од 1/8 финале натаму....иначе ЕпТен ми се напрај ќеиф шо ни паднаја 2 педерски екипи,има да го папа со се ташлаци:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

gzlarcinja ste aj
merak ke mi bide koga ke gi gazite tie grcistata panatinaikos i anortozis(znam deka se od kipar, ama pola igraci im se grci) sve zivo da im ebam

Релативно лесна група имате...ви посакувам многу срека!

Вердер можи во Германија да ве изненади. Другово е сето мизерија.

само ова PAZZA INTER AMALLA ! ! ! ! ! (кога го гледам интер на тв изгледам вака :tv: ) FORZA INTER нека се запраша сите кој е крал на фудбалот во Италија ( ИБРАХИМОВИЧ)

Лелеееее што ќе јадат грчиштавааааааа...ќе примаат голови колку што имаат влакна на косата :pos2::pos2::pos2:

Да не се радуваме пред време оти Интер и се е можно особено во ЛШ (од порано ова го кажувам не мора да значи дека ке биди и сега исто).

тешко нив ако им влезат балотели и мунтари под туш :pos:

само ова PAZZA INTER AMALLA ! ! ! ! ! (кога го гледам интер на тв изгледам вака :tv: ) FORZA INTER нека се запраша сите кој е крал на фудбалот во Италија ( ИБРАХИМОВИЧ)

Фотеља , стол , кревет , не постои такво нешто кога ги гледам Интер , јака им душа на комшииве , иако ме научија и се помирија со тоа .

тешко нив ако им влезат балотели и мунтари под туш :pos:

Нема они да им влезат , они ке седат у свои соблекувални , а анакондите ке ги пуштат сами да одат по плен .

интераши мора да се собереме заеднички да гледаме некое дерби , мислам дека ке биде специјална сезона ваква еуфорија не сум осетил од времето на купер без разлика на исходот таа ми е беше една од поомилените сезони на интер.

интераши мора да се собереме заеднички да гледаме некое дерби , мислам дека ке биде специјална сезона ваква еуфорија не сум осетил од времето на купер без разлика на исходот таа ми е беше една од поомилените сезони на интер.

Same here , баш со еден другар истото го констатиравме во периодот кога Мурињо потпиша за Интер , чувството е буквално исто како и летото 2001 , т.е. овој период , пред стартот на Серија А и мечот со Перуџа на домашен .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom