Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зависи кој весник ке прочиташ во некој може ке најдеш дека Пеле во Вардар ке оди!
Мите убаво пишува во неговиот пост се ке се знае до вечер а наше е да седиме и да чекаме!

Girl* личи малце на Адри

п.с. од сликата со кучето добив инспирација до вечер и ја ке се сликам со лара и ке ја прикачам!

ај ке одам на работа утре сабајле да даде Господ да видам Кварезма потпиша heheh

Кога е ждрепката за Л.Ш. и во колку сато ?

Одвај чекам да видам со кој ќе се падне Интер :).

Btw Адриано супер слики имаш ставено, ама имаше уште неколку многу интересни. Кај е девојчето со киките или едни што се сликаа со гладијатори облечени во дресови на Интер? Имаше и слики на некои од Македонија :pipi:.

Едит: Интер е носител на група Б!

Ајдеее идеме у Грција на Панатинаикос - Интер !!

Не е лоша групава...
Интер
Вердер
Панатенаикос - bastards :tapp:
Анортосис

Со кого друго сме паднати во група?
Заборавив да ја гледам ждрепката. :uvo:

Едит: Фала Ками. Не би требало да биде тешко....

Ај нека е со среќа! Супер група :vozbud:! Што сакам да ги згазат грчиштата скапани :pov:, лом да ги направат :violent1:!!!

Море и Панатинаикос и Анортозис се иста раса !!!
Има да прима по 4-5 !!!
:violent1::violent1::violent1:

Тhe Greek worst nightmare , и Гејнитинајкос и Анаргејзис има дебело да го јадат , али бедна е групава , тешко дека ке бидат пренесувани на МТВ :toe: , али нема да се исполни желбата на Галијани , Интер да бидат трети и да се пласираат во УЕФА Купот , а и подобро е така , на Џузепе Меаца ке се гледа и ЛШ и УЕФА :D .

Oхо хо хо хо

Од сите можни добивме 2 грчки тима (И кипраниве се грци)

:pusk:

Како ќе го папаат :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom