Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Има информации како Арсенал заинтересиран за Руни.Можно е да се има некој договор меѓу вампирот и професорот,но сепак премногу би не коштел.Пак ќе речам со некои заебани меѓусебни договори,да.
Дали лично вие би сакале да го видите Руни во Арсенал? Лично јас,да.Кога можеа ѓаволите да го засакат РВП,зошто ние не Шрекот? :icon_lol:
Мада,според мене да се случи ова,шансите се 1%.
Не фала, ем скапо ќе биде, па и бројкиве зад негово име се во надолна линија. Нека иде у ПСЖ .....Башка не верувам дека ќе отиде во друг англиски клуб. Не е он РВК....

Не фала, ем скапо ќе биде, па и бројкиве зад негово име се во надолна линија. Нека иде у ПСЖ .....Башка не верувам дека ќе отиде во друг англиски клуб. Не е он РВК....
во надолна линија се бројките зашто цела сезона го игра надвор од позиција , причина зашто и сака да си отиде од ман утд. ама у арсенал нема шанси зашто ке биде ѓавол и пол и платата му е 250.000к , јес да се спремаат и од ман утд да му ја намалат , у секој случај у арсенал не го глеаме :D

Без пари да го дадат нема венгер да го земе.

@GeoffArsenal
19m
I was told 6 weeks ago that Arsenal are interested in Rooney and Rooney is interested in Arsenal. Approx 20m. No idea about the wages.

@GeoffArsenal
19m

I was told 6 weeks ago that Arsenal are interested in Rooney and Rooney is interested in Arsenal. Approx 20m. No idea about the wages.
Ако мисли за 20м за трансфер се премалку дека дебелиот испод 60м не си оди, а 20м плата по сезона се премногу (360 000 неделно)

Ај бе људи не прајте бајрам на паметот, каков руни какви бакрачи!

Ако мисли за 20м за трансфер се премалку дека дебелиот испод 60м не си оди, а 20м плата по сезона се премногу (360 000 неделно)
60 милиони???? дечко се читаш што пишуваш, Руни во ваква форма, надвор од кондиција, надвор од природната позиција, со лоши односи негови во Јунајтед и барање за трансфер ти го цениш на 60 мил :facepalm: , стварно немаш смисла за процена.

максимум 25 милиони за дебелиов ни псж не би дале..

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Ја мислам дека само за Долче Нејмар треба да го ангажираме :icon_mrgr:
Не бе Руни има дебела плата затоа и го маат од Утд ... Еден куп шпекулации а уште не е почнат трансфер периодот ...

Ја мислам дека само за Долче Нејмар треба да го ангажираме :icon_mrgr:
Не бе Руни има дебела плата затоа и го маат од Утд ... Еден куп шпекулации а уште не е почнат трансфер периодот ...

Ама изгледа сериозно ова со Јоветич.Како веќе се да е потпишано,само стариот лисец чека погодно време за да ја објави веста. :)

Сериозно со Јоветич ????
Само на официјалната кога ќе се потврди.....ако се потврди.
Мада не ми е многу сигурно ни тоа.

Сериозно со Јоветич ????
Само на официјалната кога ќе се потврди.....ако се потврди.
Мада не ми е многу сигурно ни тоа.

Сега,да не мелам многу,но done deal е работава.Ич го нејкам овој играч,незнам што се запнало толку по него.Златен Лева :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom