Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Цццц..
Ги ставам Борусија II Т1 2.10 Металург ГГ 1.90 и Вардар 2 1.35 и ме буда Салзбург, све да им ебам у пичка.

Некој успеа да ја уплати бугарскава?
Абе ја имаше во спортлајф 3.20 до кај 1 сатот денес ама пуста мрза јас ај сега ај после и сакав да ја пуштам кун 2 сатот ама видов ја блокирале и не уплатив ништо . Иначе браво за членот што ја фати салзбург 2 (y)

ЦСКА бе мамето ваше руско местачко да ви го изнаебам. Како бе за 90 минути не можевте да дајте ни еден гол а после во продолженијата 0-2 да си тепате да испоцркате се да ви ебам.

Кај залетав на CSKA. :facepalm: Aј ваљда курвите Сити ќе кикснат да не ме заебе пак само една.

А овие пиздите да испаднат сеа на продолженија/пенали.
Не се збори така бе!!Има други после тебе што ја чекаат!=))

Gloria bistrita на ситно 1

Не се збори така бе!!Има други после тебе што ја чекаат!=))
Да ми го испуши ЦСКА, 0-2 тепаа по продолженија, а за 90 минути неможеа да дадат гол!

Еј печурко, ај ќе тепат твоите ако ти останаа само они. :pos:

Цц, темава само како за мене, како што сум плачко, а обично само по една ме ебе. Да ти ебам листот што го имав, Ноле и Шарапова по 1,05..Мареј 1,10...Ивановиќ 1,20... Сити 1,35.. И жими-жими ЦСКА што беше 1,60...Виган 1,80 и Лисицки-Цибулкова +21,5 - 1,90.. (оваа заврши 7:6;7:6)

Раонич нека цркне, све да му умре гомнар смрден. 4-1 води у тај брејк и изгуби. КРЕТЕН!

на 6-6 дупла направи. Легенда.
Го глеав бе ќе го скршев телевизорот, не е могуче таква дупка да е. 4-1 водеше еееееј, сервер е, треба ко од шала да го доврши сетот. Виде ли последниот поен што направи, форхенд 50 метри у аут од изгледна позиција.

Ви реков играјте ја кошаркава си излезе што ви ја пишав. Поздрав до утре се гледаме со нови типови :)

Иснер ќе ја врти? :cautious::cautious::cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom