Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што го спомнав одма напраи брејк. Пророк сум.Ke ja vrti.![]()
Go pogodiv tajmingot,odma brejk .Само што го спомнав одма напраи брејк. Пророк сум.![]()
за утре да се проба ова 2ка
http://www.rezultati.com/utakmica/O4dQn9vi/#detalji-utakmice
Абе ја имаше во спортлајф 3.20 до кај 1 сатот денес ама пуста мрза јас ај сега ај после и сакав да ја пуштам кун 2 сатот ама видов ја блокирале и не уплатив ништо . Иначе браво за членот што ја фати салзбург 2Некој успеа да ја уплати бугарскава?
Не се збори така бе!!Има други после тебе што ја чекаат!=))Кај залетав на CSKA.Aј ваљда курвите Сити ќе кикснат да не ме заебе пак само една.
А овие пиздите да испаднат сеа на продолженија/пенали.
Да ми го испуши ЦСКА, 0-2 тепаа по продолженија, а за 90 минути неможеа да дадат гол!Не се збори така бе!!Има други после тебе што ја чекаат!=))
на 6-6 дупла направи. Легенда.Раонич нека цркне, све да му умре гомнар смрден. 4-1 води у тај брејк и изгуби. КРЕТЕН!
Го глеав бе ќе го скршев телевизорот, не е могуче таква дупка да е. 4-1 водеше еееееј, сервер е, треба ко од шала да го доврши сетот. Виде ли последниот поен што направи, форхенд 50 метри у аут од изгледна позиција.на 6-6 дупла направи. Легенда.