Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам од кај да почнам да пцујам...
Умрените Металург промашуваат пенал, а ги чекам 3+...
Сити ги имам 2+... 1-0... Рома 2+ 0-1...
Динамо Букурешт 3+, заврши 1-1...
Ко на скриена камера...

Го имам Димитров, не искористи меч топка.. ете го, повреден игра...

Не знам од кај да почнам да пцујам...
Умрените Металург промашуваат пенал, а ги чекам 3+...
Сити ги имам 2+... 1-0... Рома 2+ 0-1...
Динамо Букурешт 3+, заврши 1-1...
Ко на скриена камера...

Го имам Димитров, не искористи меч топка.. ете го, повреден игра...
Ја мислам да си ги бележиме вака у една тетратка тикетите кај што не ебат по една утакмица има да излезат луди цифри. Па од Нова Година навака можеби преку 500 евра ми слизнале од раце само поради една утакмица. Значи океј е коа ќе ме заебе некоја, ама онака здраво, машки, али коа ќе ме заебе како вчера тој Монтањес и како денес Раонич, добиен меч го изгуби, епа ми иде да си каснам од левото маде. Ама јебеш га, ако нејќе нејќе и тоа е тоа...

КПР - Њукасл 2 2.30 Бетсити ова да се уплатит со време зато шо коефициентов е голем ама баш голем

За утре тенисиве ако донесат некоја пара од фудбаливе не играм ништо можеби Салзбург - Пашинг 2 онака да ја закачам 10,50 коефициент на ситно
snoop.gif

Сакам да направам withdraw на бет365... Ми бараат Request call back... Шо е финтата ??

на чат ке се разбереш со нив...

Тоа е онлајн чат ? Значи нема праќање на пасош или нешто слично ? Ти кога го направи тоа што ти рекоја ? Англиски правиш муабет ? Ве молам за помош. Почнав со 5е и направив добра сума за 9 дена и сакам да подигнам еден дел.

Тоа е онлајн чат ? Значи нема праќање на пасош или нешто слично ? Ти кога го направи тоа што ти рекоја ? Англиски правиш муабет ? Ве молам за помош. Почнав со 5е и направив добра сума за 9 дена и сакам да подигнам еден дел.
На англиски се прави разговорот. Ќе ти објаснат се таму, треба да им испратиш скен од пасош или лична карта за да ти го верифитикуваат. Пред тоа треба да го имаш внесено кодот кој го имаш добиено преку писмо од нив. И ќе ти го потврдат во рок од 72 часа.

Ти очигледно си побарал call back... Збориш на Англиски, служи само за верифицирање на твојот профил...
Имаш подетално во темата Обложување на нет....

Значи не е ништо страшно и не боли ? Хехе :) шала настрана.. Слушнав дека праќале писма до дома.. Во кој случај праќаат ??

ЌЕ ти се јават на мобилен, лош акцент имаат то тетките

Добитен - уплата 1000
2wd4y69.jpg

Промашен уплата 250

a4wrvp.jpg

Можеше и подобро да излези ... :/

3+ според мене може да биде многу гаден тип. Во првиот дел од сезоната кога паднав на Сите-Реал 3+(само на неа нормално) и неколку после на Интер-Палермо(пак само на неа), кога во Италија од 10 натпревари сите изглегоа 3+, освен Интер тогаш мислам дека ми се слоши и не сум играл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom