NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:cuc:
945572_10152777546615277_565483011_n.jpg

е добро де дали 4 утакмици или 5 исти курац.
премногу опуштени беа мајами

Литл Нејт ги реши, слабо Мајами...
Мене ми седеа како ептен куречки да играа, опуштено мислиш утакмица у више решена сезона, а не плеј оф конференциско полуфинале !!

Иначе да ми објасни некој зашто РИП не игра, гледам пријавен е нон стоп, и у опрема е облечен, а не игра ни минута цел плеј оф ?

Се искарал нешо со Тибодо или ?
Влече повреда веќе подолго време.. никад не се опорави ко што треба...а тибс не е човек кој ризикува..башка немаше да има некакво влијание РИП поминато му е времето...
--- надополнето: 7 мај 2013 во 04:01 ---
е добро де дали 4 утакмици или 5 исти курац.
премногу опуштени беа мајами
ова не се клиперси па да губат...... ;)

Aма погоди човекот...булс изгубија +15 разлика и мајами води 1-0......

oh wait...

иначе Батлер и Нејт:cuc::cuc:
ако се земе во предвид дека едниов е понизок пик од драфтот и ова уствари му е прва пост сезона што ја игра редовно.. А нејт беше земен за бек ап на Хајнрих...и булс играат без Денг и Роуз..шта речи друго.... со срце на терен све е можно
Види, и за мене е големо изненадување победава на Булси, али никогаш не треба некој да се курчи пред време, ипак НБА е ова и буквално се е возможно. Можам да кажам едно големо БРАВО за играчите на Чикаго, покажаа и во 7мата утакмица со Бруклин а еве и вечерва дека се се може доколку се игра со срце. Ипак стојам на ставот дека Мајами ќе го помине Чикаго, мислам дека поразов е резултат на опуштање кај играчите по метлата над Бакси.

хах колку се смешни овие за чикаго. свршија ко титула да освоиле. така исто рипаа кога им прекинаа серијата :tapp:. мајами се забравија одмарајки од првата рунда, се познаваше дека онака опуштено играа. али самите се криви, па плејоф е ова, не е регуларен дел, да си го ладат прво полувреме, и второ да се разиграт да тепат

хах колку се смешни овие за чикаго. свршија ко титула да освоиле. така исто рипаа кога им прекинаа серијата :tapp:. мајами се забравија одмарајки од првата рунда, се познаваше дека онака опуштено играа. али самите се криви, па плејоф е ова, не е регуларен дел, да си го ладат прво полувреме, и второ да се разиграт да тепат
Дечко кој свршава бе? Не смееме ли да се радуваме што тимот ни победил со 5 играчи наспроти 12те ѕвезди на Мајами ? :facepalm:
И свесни сме дека се аутсајдери Чикаго, а и во сите постови до сега е спомнато тоа. ;)

Битно брејк лапнаа :drk:

која ти е логикава значи ...се заборавиле одмарајки....и што треба сеа да кажеме? па булси ондак изморени се ептен ...играа исцрпувачка серија со бруклин 8 натпревари...играат без 2цата најдобри играчи Денг и Роуз , без Хајнрих, Ноа не е дооправен со повреда игра, Нејт болен беше пред серијава и тој не е дооздравен..доста со изговори си изгубија мајами поштено пошто булси изиграа одлично...зашто заборавате дека булси е меѓу топ 3 дефанзивни тимови во лигата? и дека најнезгоден противник се за мајами заради физичка игра која ја наметнува Тибс? или ај огорчени сме пошо тимовите ни испаднаа па ќе плукаме по булс...

Дечко кој свршава бе? Не смееме ли да се радуваме што тимот ни победил со 5 играчи наспроти 12те ѕвезди на Мајами ? :facepalm:
И свесни сме дека се аутсајдери Чикаго, а и во сите постови до сега е спомнато тоа. ;)

Битно брејк лапнаа :drk:

епа тука не толку, али затоа во фан клубот гледам испосравте се. да ја добиете серијата да сфатам, али една утакмица е во прашање. лани бостон кога ги доби петата утакмица не се утепав фалејки, а не пак после една утакмица
ова им е лекција на мајами, дека треба да се испотат за да земат утакмица во плејоф, остајте ги бакс, они се гола вода у одбрана

Mesto da im se simne kapa na Chicago za borbenosta, za ostavanjeto na teren, za genijalnosta na Tom, i za sve ona sto go poseduvaat a e vo sklop na ona ... Nba, where amazing happens, se naogaat nekoi minusi sto ja nishtat temava so obid da razvijat maloumni diskusii ...

Za Chicago :cuc:, kapa dole, never give up filozofija, videte ja samo izjavata na Noah otkako im izramnija Bruklin na nivni teren, nenormalna rabota, sto i da napravat mi ostanuvaat eden od najomilenite NBA timovi, bez razlika sto sum tvrdokoren fan na LAL, ova ne e mozno da ne go sakas.

која ти е логикава значи ...се заборавиле одмарајки....и што треба сеа да кажеме? па булси ондак изморени се ептен ...играа исцрпувачка серија со бруклин 8 натпревари...играат без 2цата најдобри играчи Денг и Роуз , без Хајнрих, Ноа не е дооправен со повреда игра, Нејт болен беше пред серијава и тој не е дооздравен..доста со изговори си изгубија мајами поштено пошто булси изиграа одлично...зашто заборавате дека булси е меѓу топ 3 дефанзивни тимови во лигата? и дека најнезгоден противник се за мајами заради физичка игра која ја наметнува Тибс? или ај огорчени сме пошо тимовите ни испаднаа па ќе плукаме по булс...

точно изгубија си поштено мајами, али ипак булс беа во налет, во форма влезени, пред 2 дена играа. а со тие филмови дека се изморени не ми кажувај, 7 утакмици. па 82 утакмици се игра цела сезона и то преку еден ден, бек ту бек, и па тепат, ова општо за сите тимови.
ќе видеме втората како ќе се одвива па ќе се прави муабет тогаш

Види, и за мене е големо изненадување победава на Булси, али никогаш не треба некој да се курчи пред време, ипак НБА е ова и буквално се е возможно. Можам да кажам едно големо БРАВО за играчите на Чикаго, покажаа и во 7мата утакмица со Бруклин а еве и вечерва дека се се може доколку се игра со срце. Ипак стојам на ставот дека Мајами ќе го помине Чикаго, мислам дека поразов е резултат на опуштање кај играчите по метлата над Бакси.

видовме кој се курчи ко те изрезили трт.
:vozbud: хауард :vozbud:неш ... леле најјаки сме нека се откажат уште отсега сите тимој оти ќе ги посериме...

хах. dont bullshit a bullshitter

така е...коа тимот ти е тиња ќе читаш други фан клубови и ќе те пука љубомора... ако ако убаво е тоа...

хах не ме смеј човече. јас ги отварам сите фан клубови цела сезона, да видам шо муабети се вртат. али очигледно е забрането да се влегува, а не пак да се прочита нешто, колку сте смешни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom