Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
леле бенфика ме акање од цименто:facepalm:
не сакам да ја покажам уплатата, од самата помисла ме стега главава

Како бе да земеш пари од кладилница?

Сандерленд на кого очајно му се потребни 3 бода, добиваат црвен картон во 30-та минута... ееееј, до толку без памет...
Бенфика прима гол од мање више корнер ситуација.... да те ебам у голманот киксер, минути потоа влезе скоро со топка во гол...
Извадија Есторил чисти 2 гола од гол линија...
Сасуоло, 1-1 од 26-та минута... GG3+ малку утре...

Од 4-ри изберени натпревари, на 2 од нив црвени картони екипи на кои си се кладел...
Што да се каже повеќе...

Ме зезна Бенфика ама не ми е жал за тие 100 денари што ги изгубив туку колку интересно ќе биде во недела на Порто - Бенфика, одлучувачки за прво место :)
ГГ & 4+ :)

Нант 1 .. 0:1 од ебанио Кретил шо игра без цела прва одбрана и шо минатото коло не може да ја тепа најмизерната екипа дома .. Сасуло гоне Сериа А , игра 1:1 ... Теплице прва победа у гости против екипа шо цела сезона игра добро дома.. Старт - Модле цел свет ја имаше 3+/4+ , завршува 1:1 голови дадени у рок од 2 мин .. Бенфица денеска немаше тикет шо ја немаше 1 или други комбинации на голови со нејзина победа , титула гоне , 1:1 дома ...

Ој па фани :)

ми овие со 1.20 повеке ке те заебат да не се потсетиме за вчера колку души заеба псж

ми овие со 1.20 повеке ке те заебат да не се потсетиме за вчера колку души заеба псж

Тие умрените ги немам ставено на ливче кој знае колку време....

леле бенфика ме акање од цименто:facepalm:
не сакам да ја покажам уплатата, од самата помисла ме стега главава

Немој да ми кажеш дека ги списка парите од точниот резултат...

Ко нема порто да им ебат децата на овие бенфика инвалидиве
ја уплаќам 1
--- надополнето: 6 мај 2013 во 23:05 ---
Немој да ми кажеш дека ги списка парите од точниот резултат...

не, тие се повлечени, спукав на бвин се шо калапев 1 недела

Само прашање на време беше коа ќе киксне Бенфика ,сеа нека се слика,нема титула за нив годинава.Порто има да ѓи избуши,за да им дојде памет.

Ко нема порто да им ебат децата на овие бенфика инвалидиве
ја уплаќам 1
--- надополнето: 6 мај 2013 во 23:05 ---

не, тие се повлечени, спукав на бвин се шо калапев 1 недела
колку стави баш ме интересира, ако не е тајна.

кога ве читам вака сфаќам дека не треба да се јадам што денес не уплатив од што бев зафатен, а баш мислев има добри утакмици (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom