Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Катастрофа
А пишам типови на форумов ептен тапа поминувам.
За кур ми е и Азаренка и се кога грбавиот Монтањес ми зема 3000 од џеб. Го играм под 18.5, играше со некој Милокостов, коските да му паднат. Првиот сет 6-3 го доби и сервираше во вториот што значи еден брејк беше доволен за да го фатам. И водеше 2-0 и имаше 3-0 на свој сервис па изеде брејк, па одма во следниот гем повторно го врати брејкот и поведе со 4-1. Да задржеше сервис ќе си беше 6-3 и фино лепо ќе излезеше како што треба. Ама он изеде пак брејк и овој слепецов му намали на 4-3 и на 4-3 пак имаше Монтањес брејк шанса која нормално не ја искористи и ме бутна да му се намочам. Азаренка поклон беше денес, ама џабе коа постојат вакви мизерии.Ја Азаренка ја стаив над 18.5, нема играно со два месеци, башка прв натпревар и е на земја годинава, очекувам да не тепа баш убедливо против Павличенкова која сега го освои турнирот во Есторил.
Ама ова само celshit го можи.Кога ја чекаш утакмицата која си ја типувал 2-4 гола.
![]()