Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Ајде малце да те продрмаме:Исто како ти што си зел да истражиш дека се полни!
- Имаш ли некаква научно прифатлива теорија на располагање која ги објаснува 100% од до сега регистрираните НЛОа низ човековата историја до денес совршено како се друго освен транспортна технологија од вонземско потекло? (најскептичните теории денес успеале само 80% од случаите со голема сигурност да ги објаснат како нешто друго кое може да носи преодна смисла, а доволно е само 1% да се реалност и планетава да испадне посетувана од стозици различни видови, да знаеш);
- Како ги објаснуваш примените сигнали низ годините кои се забележани но непотврдени поради разно разни притисоци кои се покажани ијавно, дека постојат и дека се појавуваат секогаш кога некој излегува со тврдење дека добиле извор на сигнал? (Wow! сигналот, сигнал фатен во насока на ѕвездата Алтаир,сигнал од M44, сигнал од 47 Tucanae, и ред други аномалични регистрирани појави во обзервацијата до сега на космосот, кои не мора да се нарочито сигнали);
- Објасни како американски бизнисмен, и некој член на Африканско Зулу племе опишуваат едно исто суштество и слична приказна, а не се знаат меги себе нити двајцата имаат подеднакво адекватни извори да можат да видат или чујат за истата работа за да ја измислат приказната? Ај африканецот да ги занимава посетителите со фантастични приказни, ама па бизнисменов ризикува све на конец со такви изјави (не мора да се јавни за да се ризични)?
- Зошто во нашата митологија до,инираат и човеколики богови и такви кои не се воопшто нешто асоцијативно со овдешни животни? едните народи имале повеке и,агинација од другите? Или едните биле посамобендисани па ги направиле боговите како нив? А сите народи притоа да имаат доволно јака имагимација приказните кои ги прават боговите тоа што се?
- Како го објаснуваш целиот феномен со присилно грабнување од страна на вонземска интелигенција, кој располага и со материјални докази? Психолошкиот аспект на истиот?
-Објасни му на форумов за што чека сега екстрадиција во САД британецот Gary McKinnon, и деталите од неговите излагања за кои е товарен;
- Сите до сега НАСА гафови објасни ги, како и снимките кои се во етер кои содржат аномалични НЛО појави, и зошто веке не издаца live снимки од наредни мисии?
Ајде, доста ти е за сега

--- надополнето: 1 мај 2013 во 18:48 ---
Каде се бре тоа вонземјаните? Аго ги има и се толку напредни да можат од друга галаксија да дојдат до овде зошто бре се кријат и бегаат со тоа тањирите? Ако јас сум вонземјанин со толку напредна технологија има да го паркирам бродот у сред Њујорк, Париз.... у дворот на Пентагон! И ке излезам јавно и ке им кажам на затуцаниве земјани- Слушајте глувци, од денес јас сум газда на вашава планетичка и од утре сите вие копачите во раце и има да копате руда за мене! Кој неќе да копа ке му го изгорам газот со овој супер ласеров! А они демек само се врткаат овде, ги видел некој па после не ги видел никој......... што му е? му фуфка од нас? Ај мали деца да веруваат во вакви глупости ок, деца се нека фантазираат ама кога ке слушнам некои возрасни да веруваат во вонземјани....незнам дали да му се смеам или да ги жалам
Тоа е и доброто, што вонземјаните не размислуваат ко тебе, инаку бро ке им дојдеше крајот ако го посвоеле твојов modus operandi.
И реално гледано, не мора да размислуваат ко нас, затоа и имаат епитет вонземјани, и затоа и постои нешто наречено егзопсихологија, ама пред да се информирате доволно одма пукате мислења на темава, тоа е.