Филмови кои можете да ги гледате одново и одново

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еј кај ме потсети на филмов. Прва асоцијација ми е несмасниот стриптиз на Џејми Ли Кертис и кога си ја залижува косата со вода од вазна за цвеќе. :pos:

А ви текнува ли на еден филм со еден касап кој ќе живее во мало, па со комшијата кој инаку е мирен човек ќе си имаат проблеми? Сто пати го даваа на телевизија и ден денес да го гледам пак ќе ми биде интересен.

Исто и овој.
Еј да овој и The 'Burbs :D кога се запалија светлата на колата , кога искачаа од гаража ми е врв момент:pos:

H

HoT IcE

Гостин
Fight Club, American Pie, The Hangover, The Punisher, Rush Hour, Big Mamma's House, Hell Boy. Ама многу, ептен многу, ваљда ради тоа што од новиве филмови ретко се наоѓа квалитетно парче од американска продукција па затоа :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Еј да овој и The 'Burbs :D кога се запалија светлата на колата , кога искачаа од гаража ми е врв момент:pos:
Тоа е филмот. Сум го подзаборавила море малку, треба да си го погледнам некој ден пак.

Исто во групава филмови мора да се стават овие два филма со Бил Мјуреј - Groundhog Day и Scrooged.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тоа е филмот. Сум го подзаборавила море малку, треба да си го погледнам некој ден пак.

Исто во групава филмови мора да се стават овие два филма со Бил Мјуреј - Groundhog Day и Scrooged.
Groundhog Day би го гледал секој ден да сум во истата ситуација како Фил (Бил) :D

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
The Green mile,трето полувреме...
за зелената миљја и мало дете ќе сфати од прва илузијата...за трето полувреме стварно незнам шо има толку нејасно ???за пак и пка да се гледа едно обично ефтино парче?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Ретко гледам ист филм повеќе пати. Празнично, Божиќно обично знам да ги пуштам Love Actually и Serendipity.

Исто така и Good Will Hunting би можела да го гледам повеќе пати заради пораката која не би требало да се заборави, колку и да си генијален, знаењето без искуство и лузни на себе не значи ништо. Плус има неверојатна конекција меѓу Робин Вилијамс и Мет Дејмон, како релација татко - син. Преубаво.

Dead Poets Society, за да ме потсети по не знам кој пат дека покрај сè идеалот е само утопија ако е без амбиции. Без амбициите за негово остварување и можност да се победат стравовите тој е еднаков на пропаст. За да ми покаже дека неконвенционалниот начин за да се научат работите е далеку пофункционален од строгоста и изнасилувањето на нештата. O capitan! My capitan!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Овие три филмови ми се секогаш на врвот на листата кои би ги гледала секој ден без да ми бидат здодевни...
Ме фасцинираат со глумата,приказните исто така се добри...Ретко вака некои филмови кои ме натерале да ги повторувам...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Во моментот како што ја видов темата и ми текнаа така че ги пишам
1. Clockwork orange
2.Into the Wild
3.Fight Club
4.Donnie Darko
5.Waking Life
6.Eraserhead

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.969
Еј кај ме потсети на филмов. Прва асоцијација ми е несмасниот стриптиз на Џејми Ли Кертис и кога си ја залижува косата со вода од вазна за цвеќе. :pos:

А ви текнува ли на еден филм со еден касап кој ќе живее во мало, па со комшијата кој инаку е мирен човек ќе си имаат проблеми? Сто пати го даваа на телевизија и ден денес да го гледам пак ќе ми биде интересен.

Исто и овој.
И кога Шварценегер ќе изеде фиксен од шеесет и друга у глава затоа што ја тераше стриптиз да игра. :ROFLMAO:
Исто епик е на почетокот кога Арнолд кога ќе јавне коњ и го брка тој од Црвениот Џихад кој патем му бега со мотор, и тоа низ хотел се бркаат. :D

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И кога Шварценегер ќе изеде фиксен од шеесет и друга у глава затоа што ја тераше стриптиз да игра. :ROFLMAO:
Исто епик е на почетокот кога Арнолд кога ќе јавне коњ и го брка тој од Црвениот Џихад кој патем му бега со мотор, и тоа низ хотел се бркаат. :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Лајанје на звезде, гледан едно 163518738712989132 пати.

Kajgana Shop

На врв Bottom