Филмови кои можете да ги гледате одново и одново

G

grande-juve

Гостин
Brazil, Breakfast at Tiffany's, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Ko To Tamo Peva, As Good as It Gets, Borat, Groundhog Day, The Rock, The Truman Show, Toy Story, Vikend na mrtovci, Dumb & Dumber, The Gods Must Be Crazy, The Mask, Coming to America, Home Alone, Starsky & Hutch, Ace Ventura... ако начекам некој на тв нема шанси да го сменам каналот :)

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
The Lord of the Rings;
Transformers;
Pirates of the Caribbean;
Bourne (освен последниот, тапа е) ;
Resident Evil ( последнио дел - ужас! :eek: ) ;
American Pie;
The Art of Getting By;
John Carter;
The Devil Wears Prada;

Ај доста се :)

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Да не се повторувам, би ги додала :)

Сите делови на Police Academy

Bu-bu :X3: (Baby's Day Out)

потоа:

Matrix
Despicable me
School of Rock
Cast Away
Hachi: A dog's tale
The Count Of Monte Cristo
итн ...

Вака првично на овие ми текна :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Pulp fiction
Ума Турман е страшна у најблаго речено и на аватар си ја имав година-две на форумов. А и филмот е одличен, топ 10 на сите времиња, задолжителен за сите шо не го глеале.

Inglourius basterds
Го глеав 2010, 2-3 дена после поразот во ЛШ на Манчестер Јунајтед од Баерн. :icon_lol: Можете да замислите како реагирав коa ги потпалија нацистите. Филмиште. :icon_lol:

Scent of a woman
Al Pacino. Enough said.

Erin Brokowich
Џулија Робертс неверојатна, а и преубава. Барем 4-5 пати ми е глеан од 2008 до денес.

Amelie
Со Аydreu Tautou во главна улога. Никогаш не сум бил по романтики, саундтракот од Yann Tiersen ме привлече, солиден филм, два пати до сега гледан, ќе биде наскоро пак.

Фино си напраив листа, за пак да си ги погледнам. И од сериите да не ја заборавам Friends и It's always sunny in Philadelphia, срце не ми дава да ги избришам од лап топ. :)

H

HoT IcE

Гостин
За TV Show да не се чепкаме, темава е за филмови. Мислам дека за сериите ќе преовладуваат едни исти уникати.:D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
1. Одисеј - Цела вечност трае филмот, ама никогаш ми нема здосадено и секогаш го гледам со иста возбуда (а секој втор дијалог на памет го знам). Врв е, нема што ! :cuc:

2. Сите филмови со Лесли Нилсен (посебно Авионот) ! I miss this guy .. :(

3. Листа од 5-6 Новогодишни кои си ги гледам секоја година во празничниот период (Serendipity, Home Alone, Love actually, Grinch, Gremlins, Santa Clause, The Holiday ..)

4. Џурасик парк - моите миленици од детството :love:. Треба да снимаат повеќе продолженија, а и сакам да ја гледам 3Д верзијата од кецот која излезе скоро.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.753
Поени од реакции
4.522
Тропски Горештини се рачуна ? :cool:

Филмови што сум ги гледал повеќе пати:

Lord Of The Rings (сите делови маратонски)
Patriot
Braveheart
Forest Gump
Sherlock Holmes 2009
Princess Mononoke
Spirited Away
The Lion King
...најверојатно има уште некој

Најголем фаворит ми е сега за сега The Count Of Monte Cristo.
Имам заборавено колку пати го имам гледано и секогаш одново го гледам како прв пат да ми е.
Никогаш не ми здосадил.
Има мистерија, љубомора, љубов, предавство, лов на богатство, спирутуален раст(просветлување?), акција, абе се има не може да се згреши кој реши да го изгледа ;)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
385
Поени од реакции
139
pat okolu svetot za 80 dena

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења