Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хрватска - Италија ЕП до 17 год, се игра у Словачка , и ко шо гледам Италија у квалификациите 5 пати не примила гол :

Qualifying round: Albania 1-0, Liechtenstein 4-0, Hungary 2-3 (Group 8 runners-up)
Elite round: Norway 1-0, Netherlands 1-0, Northern Ireland 0-0 (Group 7 winners)

Додека Хрватска е :

Qualifying round: Israel 4-2, Kazakhstan 2-0, Turkey 4-3 (Group 12 winners)
Elite round: Spain 3-2, France 1-0, Belgium 1-1 (Group 1 winners)
Е сеа мислам дека ова аќе оде 0-2 , од тоа шо читам Италија има солидна одбрана и добар голман, шо може да се виде и од предходните утакмици , само 2 примени гола од Унгарија. Додека Хрватска игра поофанзивен футбал. Мислам дека ако Италија не примија гол од Норвешка и Холандија , тешко дека ќе примат 1-2 од Хрватска.

Одам со 0-2 гола @ 1.70

За денес само кузнецова си ја сингловав на бвин за 120Е, и ништо повеќе

Ги чекам Удинезе (1:1 на пол.), Базел и Лион за 3300 ден.

Читав за Брондби - Копенхаген дека соработуваат и дека е можно 1 (4 коеф.) да излезе зашто домаќинот му требаат бодови за опстанок.

Работат денеска кладилнициве? Конкретно за Моцарт ме интересира :)

Холанандија 1, од 9 натпревари, 8 завршија 2+пп..овде можеше да се направи добра пара ако се играше некој услов 6/9, 7/9 или било како. Ај последно коло ке пробаме :sneaky:

Дортмунд гг
Фиорентина гг
Вердер гг

@ 3.2
Фиорентина мајката да ви ја ебам. Коеф беше 3.8 не 3.2, незнам како грешка сум пресметал, ваљда за Вердер сум видел погрешен коеф пошо на тикетот беше 1.7

Ако кикснат пола од овие Удинезе, Мајорка, Зарагоза, Твенте, Феенорд, Лацио,Јувентус, Наполи, Милан, Џенова, Севиља, Галатасарај и Витезе овие од спорт лајф ќе се изедат живи што не работеа денес. :D

Знае некој у Струмица дали и кои кладилници работат?

Знае некој у Струмица дали и кои кладилници работат?
Провери во Моцарт, но не сум сигурен..знам еднаш уплаќав на празник само незнам кој празник беше, но мислам дека беше Велигден :D

Ау не знам колку ќе и дадат хендикеп, ако е 4.5 би требало да влезе лесно, ама со жениве све е могуче. Ако играш на поголем влог стај си ја конечен тип, 1.25 ќе е коефициент во Копачка ваљда и немаш гајле. :D А да, и Ферер е 1 утре против Вавринка. :D
П.с. Потенцијално изненадување: Возниацки-Шведова 2ка, 2.50, според мене и доста реален тип е ова, оваа Возниацки е дрво на земја а Шведова е одличен земјаш.
:D:D
Red John
Ферер-Вавринка 1
Кузењецова-Женг 1
Квитова-Викмаер 1
Ли-Пашчек 9.5 прв сет (минус)
Ја овие четири ги изиграв од тенисот, заедно со Милан и Њу Јорк кошарката на 500че. :D Обично кога ќе напишам што сум играл не искача али ајде нека седи денес. :D

Како можеше да ја играте Витесе 2?
Зарем мислете дека ќе му дадат на Витесе да биде у ЛШ пред Феенорд и ПСВ? Убав кец си го даде 2.85 пишав и погоре у систем ми е...
Сега од 15:00 Јувентус - Палермо Х или Х2
Мислам дека Јуве ќе пушти некој бод за да остане Палермо и да бидат у игра.

Да не ја гледа Аталанта некој? Дали да одам во живо да ја играм Х или не.. :D

Ke ja dade li legija 1 deneska... Za titula se borat ima uste edno poluvreme ama pak...rizicno e :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Ќе ти ја даде ама треба прво да си пуштиш за вчера што фати :D
Taman naednas za dvete fakanja :D jas od koga zboram da castam ti si zapnal ne pa ne :pos:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom