Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро кој курац бе? фаќам 13 утакмици и на крајо последните "најсигурни" ќе ме заебат ли бе? Мутавите ПСЖ губат 0-1 а ретардираните посерлона 1-1 :(:(:(:facepalm::facepalm::facepalm::mad::mad::mad:

:place::place::place::place::(:(:(:(
Псж и црвен, а Барса 1-2.... Многу лошо на вакви коефициенти да паднеш.

Ништо џабе е нема шанси ПСЖ да обрнат , нека изгубат сега 0-4 пизда и материна...

Ај Милан даде шо даде, ама Барса и ПСЖ треба да прават пресврттт!! Барса ќе направи кога ќе влезе Меси, ама ПСЖ има играч помалце. :mad:

Ајде КАЈГАНА МЕЏИК, ПЛИС ХЕЛП МИ! Ќе те частам после!
--- надополнето: 5 мај 2013 во 22:11 ---
Добро кој курац бе? фаќам 13 утакмици и на крајо последните "најсигурни" ќе ме заебат ли бе? Мутавите ПСЖ губат 0-1 а ретардираните посерлона 1-1 :(:(:(:facepalm::facepalm::facepalm::mad::mad::mad:

:place::place::place::place::(:(:(:(
Исти кур сум и јас. Само што фатив 7, па сеа овие 2 ми останаа. :tapp:

Барса ке тепа али овие псж шо знам. Знам само многу луге ја чекат само неа :D

Те ги барса 3-2 :D Ама мутавите псж бе? оти бе!?????????????????????????:(

Значи иам една другарка која прати фудбал колку-толку и навива за Интер. До сеа кога и да и покажам ливче обавезно ќе каже дека некоја ќе ме заебе и обавезно ја погодува утакмицата. Вчера кога и го покажав кажа ПСЖ...и еве уште они останаа. :facepalm: Ако не тепе ПСЖ, Интер да не видат ЛШ веќе никогаш!!!

Значи иам една другарка која прати фудбал колку-толку и навива за Интер. До сеа кога и да и покажам ливче обавезно ќе каже дека некоја ќе ме заебе и обавезно ја погодува утакмицата. Вчера кога и го покажав кажа ПСЖ...и еве уште они останаа. :facepalm: Ако не тепе ПСЖ, Интер да не видат ЛШ веќе никогаш!!!

Тешко да тепат ПСЖ со играч помалку + 0-1 губат, али ајде да се надеваме на чудо ;)

Еден пред мене ја бранеше ПСЖ Х2 на 4 и нешто коеф. али на вас 2 ви фалеле...
Ако не тепе ПСЖ, Интер да не видат ЛШ веќе никогаш!!!
Е што ти смета Интер бе? :D

Еден пред мене ја бранеше ПСЖ Х2 на 4 и нешто коеф. али на вас 2 ви фалеле...

Е што ти смета Интер бе? :D
Aбе у Валандово денеска не работеа кладилниците.. Така да нема бранење.. xD

Па таа другарката навива за Интер. :mad:

П.С. Кога сум глуп јас и не знам да си го пишам Интер да изгуби така ми треба!

Дефинитивно таа другаркати најголем малер е :D

Aбе у Валандово денеска не работеа кладилниците.. Така да нема бранење.. xD

Па таа другарката навива за Интер. :mad:

П.С. Кога сум глуп јас и не знам да си го пишам Интер да изгуби така ми треба!
Значи сега цела тема ќе ја пцуе другарка ти сега, сите ќе ти бараат нејзина слика по ПП :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Овие ПСЖ немат ни среќа. Напаѓат цело време, ама никако да дадат гол. И од линијата почнаа да ја вадат Валенсиен. :@

Стварно ми е жал за лугето. Само колку многу луге ја чекат само уште псж.

АЈДЕ УШТЕ ЕДЕН НАБРЗИНА !!!!!

ПСЖ да ви ебам тоа инвалидите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom