Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој на спортингбет да има играно? Ставив пари, рекоја да ми го верифицирале акаунтот дека сум над 18, да напишам бројот од пасошо или лична карта, не ми го примија 3 пати и сега акаунтот ми е блокиран, парите ги нема никаде и неможам да се логирам. Чаре ??

ВБА ваљда ќе им ја пушти на Виган. Тотенхем гг3+, Арсенал 2 и 3+, Фиорентина 1 и 3+, Баерн 2.

ВБА ваљда ќе им ја пушти на Виган. Тотенхем гг3+, Арсенал 2 и 3+, Фиорентина 1 и 3+, Баерн 2.
Riedmuller
Lahm
Raeder
Weihrauch
Robben
Ribery
Kroos
Schweinsteiger
Badstuber

Овие не играт кај Баерн, ако мислиш да менуваш нешто.

КПР - Арсенал 2
- Мора да победат денеска доколку сакаат да останат во борбата за 3тото место а и да не бидат трето мора да победат за да го задржат четвртото место кое им е од Тотенхем (кој имаат натпревар помалку) од друга страна КПР е во очајна форма веќе сигурно е дека ја напуштаат премиер лигата па ништо чудно и да изгубат денеска убедливо.. може да се проба 2&3/4+

Фиорентина - Рома ГГ
- Дуел на две екипи со висок процент на реализација но и примаат доста голови, и на двата тима бодовите им се повеќе од потребни очекувам тежок натпревар тука со многу борба и што е најважно многу голови - тука може да се проба и ГГ прво.

Тулуз - Лил 2
- Тулуз денеска без двајца централни дефанзивци (важни) и еден играч од средината на теренот кој исто така има добра минутажа сезонава, во лоша форма се плус не им се од никакво значење бодовите денеска додека Лил со победа оди на 4то место кое обезбедува Европа лига па дури и со евентуален кикс имаат шанси да дојдат до третоо место (лига на шампиони).

Рнк Сплит - Хајдук Сплит 2
- Двата тима од Сплит со ист број на бодови едниот на 4то другиот на 5то место кои не носат пласман никаде а е последно коло, мислам дека оваа ќе си ја договорат и некој од тимовите ќе победи (значи нерешено не доаѓа во обзир) и со евентуален кикс на Ријека утре некој од овие два тима да избие на третото место и со тоа во Европа лига. Бидејки Хајдук според мене е поквалитетен тим мислам он ќе биде тој што ќе победи денеска, плус е тоа што статистиката оди во корист на Хајдук..

Вердер Бремен - Хофенхајм ГГ
- Уште еден натпревар каде што очекувам голем број на голови бидејки и двата тима се борат за опстанок, од една страна Вердер кој игра очајно и нема голема реализација од друга страна Хофенхајм кој во последно време ја издигна формата во нагорна линија и сигурно ќе оди на се или ништо денеска (нема што да калкулира). На последните 5 натпревари помеѓу овие два тима сите 5 испаднале ГГ а на 4 од нив испаднала и ГГ3+ така да за поголем ризик може да се проба и така.

Цска Софиа - Ботев Пловдив 1
- Уште еден директен дуел за борба за 3тото место од една страна Цска која има само 1 загубен натпревар на домашен терен и само 5 примени голови и од друга страна Ботев кој на 12 утакмици на гостински терен примил 12 гола. Не очекувам дека ќе има многу голови тука и очекувам цврста игра без Цска да прими гол.. традицијата (и искуството богами) плус е на нивна страна која што кажува дека Цска на последните 10 натпревари против Ботев има 10 победи на домашен терен.

Вкупен коефициент 36.5 (спортлајф)
Лапајте пари :D

Дечки престанав да давам типови ама ова мора да го споделам

15.30 Rybarikova - Robson 1 1.80
Овој сингл не смеете да го испуштите, сингл за голем влог.

Поздрав и осекам дека ке биде добар ден/викенд

:)

Мислам дека Chievo - Cagliari X (2.00) ќе биде пријателски договорена како што беше Аталанта пред некој ден... :)

Синојќа ја меркав Виченца 1 и Бреша 1 ама после ова инфо некако тешко

Доколку разликата помеѓу 3-тиот и 4-тиотна табелата на крај од регуларната сезона изнесува 10 или повеќе разлика, како што е во моментот ситуацијата помеѓу Ливорнои Емполи - НЕМА ПЛЕЈОФ, туку третопласираниот директно се пласира воСерија А.
Ова е битно да го напомениме уште од сега, во случај да не сте го знаеле, за да знаете дека доколку оваа разлика и се зголеми, дека може тимовите како што сеНовара, Варезе и Бреша да не влегуваат мотивирани на натпреварите до крајот на првенството или пак може да играат и со вторите состави, а ние касно да дознаеме за тоа.

U.Cluj-Vaslui 1 2.50

Прочитав дека на Васлуи му фалеле 9 стандардни играчи (5 суспендирани).На Клуж му требаат бодови за опстанок,така да може да се проба на нешто ситно.

Некој на спортингбет да има играно? Ставив пари, рекоја да ми го верифицирале акаунтот дека сум над 18, да напишам бројот од пасошо или лична карта, не ми го примија 3 пати и сега акаунтот ми е блокиран, парите ги нема никаде и неможам да се логирам. Чаре ??

Полоша кладилница амин. Ставив еднаш 90евра на утакмица, добив и не ми исплаќаја и ми ги држеа 90евра 2месеци не ми ги враќаја. Наместена беше утакмицата ама шо имат врска тоа. Исто и неможев да уплатам тикет со повеќе од 2 евра.

Мој совет, врати си ги парите како шо знаеш и умееш, и не ставај ни евро во таа online кладилница.

Забки - 1
Брно - 1
Ковилха - 1
Велез (БиХ) - 1

0-2 :tapp: не ни ја видов а ја имам.

Срање се утакмициве во Championship-ов...(n)

Еве ви ја Болтон бе, за 2 минути 2 гола, шо сакате повеќе... :D

Срање се утакмициве во Championship-ов...(n)

Еве ви ја Болтон бе, за 2 минути 2 гола, шо сакате повеќе... :D

гледај сега второто така ќе остани како за инает

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom