Q
qazwsxedc
Гостин
Пред точно 1 година ја освоивме првата титула

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кАнал 5+ 100% ке имаАбе кај да се глеа утакмицата можно ли е никој да не пренесува шо е ова?
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:19 ---
Абе кај да се глеа утакмицата можно ли е никој да не пренесува шо е ова?
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:20 ---
Abe kaj da se gleda utakmicava mozno li e nikoj da ne prenesuva?
Брат алал вера за утакмицава има некаде кај може да се видат и други стари утакмици од 90 тите мислам со работнички,деликатес,жито вардар неметали огражден итн.Цел натпревар од првиот освоен куп точно пред 17 години.
Какви играчишта во двата тима, вистинско дерби.
Запалија бакљи, мислам ради ова се прекина. Ја зачадија цела сала. Само што излегов од туширање начекав задимена сала, ваљда ради ова е прекината. Али гарант летнало и нешто од трибина кон играчите, нема шанси да е само поради бакљите...Што се издеси ? И кај се фемили ? Т.е., зашто се избацени од сала ...
Летна бакла кон клупата на мзт. Тоа беше причина за прекинот.Запалија бакљи, мислам ради ова се прекина. Ја зачадија цела сала. Само што излегов од туширање начекав задимена сала, ваљда ради ова е прекината. Али гарант летнало и нешто од трибина кон играчите, нема шанси да е само поради бакљите...