Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Цел натпревар од првиот освоен куп точно пред 17 години.
Какви играчишта во двата тима, вистинско дерби. :cuc:

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=6A7B3FA2423410489FCF516F25908117
Словенците го селат Пипан во Азија

+ Олимпија го бараат за следна сезона. (n)
Не оди нигде Пипан,мислам дека следната година ако успее да игра во Европа МЗТ,и ако фрлат малку повеќе пари за да може да се борат за Ф4 во АБА сигурен сум дека ќе остане.
Плус е селектор на репрезентацијата,и реално си заработи почит за помалку од една година,мислам дека се му е предодредено да остане повеќе години во МК,е сега ако сам реши дека не му чини тука,тогаш со среќа нека му е.

ni se udri od glava toa sto si go sitnafme miajlovic

Далман не ти е ова рагби бе да ти еам. :facepalm:

Да Далман е крив што последната акција заврши со шут од скок на страна а не од чиста позиција.
--- надополнето: 25 април 2013 во 00:20 ---
Далман не ти е ова рагби бе да ти еам. :facepalm:

Да Далман е крив што последната акција заврши со шут од скок на страна а не од чиста позиција.

Овој натпревар никогаш нема да го заборавам..
Цел живот мој на тебе посветен чудесен е овој свет цел е плаво бел. А кога играш ти трибина лудува НЕКА ДОЈДЕ КОЈ САКА Е НАША ПОРАКА !!!!! Само ти на светов имаш таква моќ за тебе твојот Аеродром е буден ден и ноќ. Цела моја љубов ја давам за тебе Можат да ми земат се само тебе НЕ!!!

Овој натпревар никогаш нема да го заборавам..
Цел живот мој на тебе посветен чудесен е овој свет цел е плаво бел. А кога играш ти трибина лудува НЕКА ДОЈДЕ КОЈ САКА Е НАША ПОРАКА !!!!! Само ти на светов имаш таква моќ за тебе твојот Аеродром е буден ден и ноќ. Цела моја љубов ја давам за тебе Можат да ми земат се само тебе НЕ!!!

Овој натпревар никој нема да го заборави а да му е МЗТ при срце .... памтам татко ми ме однесе ова беше првата утакмица што ја имам гледано ко низ магла се сеќавам ( 5 години имав тогаш ... ) , и до ден денес мајка ми му нема опростено на татко ми што ме однел на утакмицава .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom