Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мурињо го сака и Челзи и Интер и Порто подеднакво. Не ми се верува да има тим што го сака повеќе од другите.
И башка кажа дека ќе иде во Англија.Точно, но во Интер најубаво си помина и незаборавно. А секако дека кај вас има најголеми шанси да се врати зашто располагате со многу пари па ќе може да донесе добри играчи.
И со Ширле ќе го има веќе оној „Ди Марија“ што го имаше и во Реал.
Зашто бе?Уште 24 дена можеме да ја пееме песнава![]()
И башка кажа дека ќе иде во Англија.
Не може да знаеш дека си поминал најубаво. Не е некој младич од 20 години па убаво си поминал добри журки имало во Милано.
Исто така има веќе некој период куќа во Лондон така да се знае кај му е домот![]()
Хахахахах е сеа ме насмеаЗашто бе?
А Лига Европа?
лига.ЕВРОПА.
Champions of EUROPE.
![]()
Е па онда тим без Рамче и Микел утре не би бил лошУтре ако добијат жут картон Луиз, Рамче, Микел и Бертнард ќе го пропуштат финалето. Кол е суспендиран нема да игра утре.
Уште 24 дена можеме да ја пееме песнава![]()
@Uli Hoeneß
Океј брат напна со Интер,не си му во мозокот на Мурињо па да ни кажуваш како размислува..
Можам ти извадам 1000 цитати,изјави,интервјуа,линкови,слики,видеа од неговиот период тука и по него каде јасно објаснува што мисли за Челзи и играчите и навивачите на екипата.
Мило ке ми е да освоите,после се, заслуживте..Играта која ја има Баерн сезонава е вонземска работа..Знам дека се убаво мисли за времето поминато во Челзи, не реков дека лошо мисли па да се мачиш да бараш
И да, вие во Минхен освоивте, ние во Лондон. Да ви вратиме+ доколку освоите ЛЕ па да играме во Супер Купот (август) во Прага
![]()
Искрено во финалето ќе бидам за Дортмунд пошто вие сте фаворити а и башка Дортмунд во ЛШво се во слична ситуација како ние лани и по таа линија за нив ќе бидам. Ама кој и да освои ќе биде тотално заслужено.И да, вие во Минхен освоивте, ние во Лондон. Да ви вратиме+ доколку освоите ЛЕ па да играме во Супер Купот (август) во Прага
![]()
With that said баш би сакал Супер куп да играме со вас![]()