Нешто што начув вчера. Со Мурињо, наводно ќе доаѓале и четири нови играчи, кои тој ги сакал. Мутињо, Фалкао, Ди Марија и Пепе. Освен Ди Марија, да буши по десна страна со Мозес, никој не сакам од наведениве. Тоа е друг муабет. Поентата е, агентот на Мурињо Хорхе Мендес(така нешто беше) е и агент на Пепе, Ди Марија и Мутињо. Е сега глупаво е да му овозможува Мурињо на агентот да си прави бизниси и профити, на нечиј грб и да се носат играчи кои и не се потребни, само да се задоволи апетитот воглавно на агентот. Значи не сакам да се прават такви нечисти работи и пред се работи во кои е вклучен и Мурињо.
Засега се само шпекулации, не ни сакам да помислам дека се вистинити.
Анчелоти во Реал, Венгер можеби во ПСЖ, а Мурињо во Челзи. Така известува последно Газета. За Венгер е најмалку сигурно и најмалку битно.
И пред да се запрашате зошто не сум на излет некаде, ја сум хипстер и ние ќе одиме утре, на втори, кога ќе ги нема гужвите. Фала и кај вас!
--- надополнето: 1 мај 2013 во 16:09 ---
И официјално потврдено, Лампард потпишува 1 годишен договор.
Линк
Пацер, тебе не ти се верува ништо. Да ми се јавиш и да ми кажеш дека умираш, нема да ти поверувам и ќе те оставам да искрвариш до смрт. Џубре.
Еве Фелаини на Инстаграм што објавил.