Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се заебавам бе ало, why soo serious. Факт е дека во Челзи стана тренериште и име, како што ти рече Давор. Него ајде, доста го потам, гледам ептен си сериозен нешто, а мене ми се спие, ајде поздрав :)

Да не освоеше со Порто ЛШ, жими таквото што ке станеше тренериште, и идол на Челзи.
Све почнува од Порто не од Челзи.

Нема што да зборувам јас и да коментирам , самото видео кажува а и реакцијата со главата на Мурињо на крај. Можат сите да велат во Интер во Сити во Вардар во Базел во глупости и такви ми ти дрн дрн јариња . Али љубовта која што ја покажуваат фановите на Челзи кои сакаат да се врати Мурињо а исто и играчите , нема сомнеж дека Челзи ќе биде и дека Му се враќа назад . Не дај боже да грешам и не дај боже да се изненадам во последен момент али како што веле Geezer ова веќе е јавна тајна :)

Челзи ќе му понуди 1 годишен договор на Лампард со помала плата пренесува Инденпендент.

Знам дека е сакан и кај вас и знам за неговите изјави ;), но муабетот ми е дека во Интер за него тоа беше нешто посебно. Не викам дека нема да се врати кај вас, има шанси, ќе видиме, но Интер поголема трага му оставило во срцето отколку Челзи.
Мурињо го сака и Челзи и Интер и Порто подеднакво. Не ми се верува да има тим што го сака повеќе од другите.

Му иде , Лампард со договор , Ане sory :icon_lol: ( но додека не стане официјално ќе седеш на аватар )

Нешто што начув вчера. Со Мурињо, наводно ќе доаѓале и четири нови играчи, кои тој ги сакал. Мутињо, Фалкао, Ди Марија и Пепе. Освен Ди Марија, да буши по десна страна со Мозес, никој не сакам од наведениве. Тоа е друг муабет. Поентата е, агентот на Мурињо Хорхе Мендес(така нешто беше) е и агент на Пепе, Ди Марија и Мутињо. Е сега глупаво е да му овозможува Мурињо на агентот да си прави бизниси и профити, на нечиј грб и да се носат играчи кои и не се потребни, само да се задоволи апетитот воглавно на агентот. Значи не сакам да се прават такви нечисти работи и пред се работи во кои е вклучен и Мурињо.
Засега се само шпекулации, не ни сакам да помислам дека се вистинити.

Анчелоти во Реал, Венгер можеби во ПСЖ, а Мурињо во Челзи. Така известува последно Газета. За Венгер е најмалку сигурно и најмалку битно.

И пред да се запрашате зошто не сум на излет некаде, ја сум хипстер и ние ќе одиме утре, на втори, кога ќе ги нема гужвите. Фала и кај вас!
--- надополнето: 1 мај 2013 во 16:09 ---
И официјално потврдено, Лампард потпишува 1 годишен договор. Линк

Пацер, тебе не ти се верува ништо. Да ми се јавиш и да ми кажеш дека умираш, нема да ти поверувам и ќе те оставам да искрвариш до смрт. Џубре.

269685_10151562424159614_16414556_n.jpg

Еве Фелаини на Инстаграм што објавил.

Ај бе намалете со шпекулацииве.

Абе утре пак не не даваат овие :mad:

Единствен услов кој Мур го побарал, покрај тоа Тери да му мести некои пиче, бил Еменало да биде избркан. Што е и моја желба.
Копилето не уништи максимлно, а го извадиме од бунар, од нигде и никаде и го направивме човек.

Само Мирор и Дејли викаат дека Роман бил спремен да го задржи Еменало, а да не го ангажира Мурињо. Ако е тоа вистина, тогаш Русинов е права дебилчина.

И шпекулации имало и ќе има. За тоа и се дискутира кога нема меч дента. Не гледам зошто да не пишуваме, особено ако во тие има вистина и ако се погласни и погласни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom